10 MOTIUS PER TENIR UN ENTRENADOR PERSONAL

Comparteix

Text de Marc Perelló Llabrés, entrenador personal del centre Burpfit

10 motius per tenir un entrenador personal

La figura de l’entrenador personal està creixent en els últims anys com a una alternativa als gimnasos convencionals. Aquí us explico 10 avantatges que s’aconsegueixen amb un entrenador personal:

  1. Millorar la salut i la forma física: un entrenador personal pot ajudar a establir i assolir objectius de salut i forma físics específics, com ara perdre pes, guanyar massa muscular, millorar la flexibilitat o millorar el rendiment esportiu.
  2. Programa d’entrenament personalitzat: un entrenador personal crea un programa d’entrenament personalitzat per adaptar-se a les necessitats i objectius individuals, així com a les limitacions físiques o lesiones preexistents.
  3. Millorar la qualitat de vida: un entrenador personal pot millorar la salut i la forma física i ajudar a incrementar la qualitat de vida en general, augmentant l’energia, la capacitat per afrontar les tasques diàries i l’autoestima.
  4. Evitar les lesions: un entrenador personal pot ajudar a evitar les lesions mitjançant la supervisió i la correcció dels exercicis i l’ajustament del programa d’entrenament per a les necessitats individuals.
  5. Millorar de la motivació: un entrenador personal ajuda a mantenir la motivació i proporciona suport i incentius per continuar treballant cap a les metes establertes.
  6. Millorar la confiança: un entrenador personal permet millorar la forma física i les habilitats esportives i pot ajudar a fer augmentar la confiança en un mateix i a sentir-se més segur en les activitats diàries.
  7. Millorar l’adherència a l’entrenament: un entrenador personal supervisa i individualitza l’entrenament i fa que millori molt l’adherència, ja que l’entrenament s’adapta perfectament als gustos i necessitats del client.
  8. Ajudar en la nutrició: un entrenador personal pot proporcionar orientació sobre nutrició i ajudar a establir un pla alimentari equilibrat per assolir les metes de forma física.
  9. Guiar en la recuperació: un entrenador personal pot ajudar en la recuperació després d’una lesió o malaltia proporcionant un programa d’entrenament adaptat a les necessitats del client.
  10. Millorar l’eficiència: un entrenador personal ajuda a fer un ús més eficient del temps mitjançant un programa d’entrenament eficaç i orientat als exercicis més adequats per assolir els objectius.
Posts relacionats
Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *