EL CONTORN D’ULLS

Comparteix

La mirada és el mirall de l’ànima, ja que ens permeten expressar el nostre estat d’ànim. Així com també, reflecteixen la salut del fetge i de la vesícula biliar. D’aquí la importància de cuidar la vista des de dins amb nutrients essencials provinents de l’alimentació natural, així com també utilitzar cosmètica biològica, que ens afavorirà en tots els aspectes.

La bellesa consta de cuidar-se des de fora cap a dins. Per tant, hem de tenir en compte que la pell que envolta els ulls és la més sensible de tot el rostre, ja que no té glàndules que segreguin greix. Pel que fa a cremes és adequat que siguin nutritives suaus i que no continguin ingredients de síntesi que puguin malmetre al zona. Una bona manera de cuidar-se és aplicant cada dia una crema de contorn d’ulls sense aquest tipus d’ingredients i que estigui elaborada amb matèries primeres de fonts naturals. Es recomana gemmes de bambú, l’oli d’alvocat, l’oli de nou de macadàmia.

Com ja hem dit, els ulls també han de ser cuidats des de dins amb nutrients essencials com el DHA ( àcid docosahexaenoic), omega-3 en aliments com les algues i els peix blau ( sardines, seitons, tonyina, salmó), les llavors de lli i les nous i amb antioxidants que podem trobar en les verdures, hortalisses i fruites del bosc. 

Les famoses ulleres, és cert que és important cuidar els ulls amb un bon cosmètic però l’aparició d’ulleres ens avisa que els ronyons no tenen prou energia. Tenir bosses és un indicatiu que hi ha canvis en el contingut d’aigua del cos. Hi ha certs aliments que potencien l’energia dels ronyons com els cereals integrals i la proteïna vegetal, així com també l’aigua de mar isotònica per ajudar a regular els líquids interns. Si a més, aquestes ulleres tenen un color fosc, significa que hi ha una manda de son i/o ferro a més d’estar patint estrès.

Moltes vegades, tots aquests aspectes no en són suficients i cal acudir a un centre especialitzat en contorn d’ulls per a realitzar-nos algun tractament específic per tal de millorar-ho. Avui en dia, la tecnologia en cosmètica està molt avançada, però tot i així cal seguir cuidant-se per a que els resultats siguin més òptims.

Posts relacionats
Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *