Les barbacoes portàtils

Comparteix

Tot i que l’estiu s’ha acabat, podem continuar treien partit al nostre jardí, pati o terrassa organitzant barbacoes en família i amics, sempre és una trobada perfecta per gaudir dels nostres estimats i passar una bona estona menjant un bon àpat. Al mercat podem trobar una gran varietat de models, ja sigui de carbó o bé elèctriques. Si no en tenim una instal·lada, les millors opcions són les barbacoes portàtils:

  • Són més manejables i fàcils de transportar.
  • Acostumen a ser molt més petites que les fixes, un avantatge si tenim un espai reduït.
  • Són fàcils de muntar i desmuntar, cosa que facilita el seu emmagatzematge i transport alhora de fer-la servir.
  • La majoria funcionen amb carbó vegetal, però també n’hi ha elèctriques i de gas, totes ofereixen resultats similars. Si no volem produir gaire fum, evitaríem les de carbó o fusta.
  • Són més fàcils de mantenir al llarg del temps i requereixen menys esforç a l’hora de netejar-les.
  • Són les que més s’adapten al nostre pressupost, ja que poden variar molt el preu segons la mida i els materials.
  • N’hi ha diferents mides, des de mini barbacoes que es poden utilitzar a l’interior de casa fins a barbacoes per a l’exterior de grans dimensions, que a diferència de les fixes, són transportables.

Tipus de barbacoes portàtils

  • De carbó: és la preferida dels professionals, perquè permet cuinar a temperatures més elevades que amb les de gas o llenya, consumeixen menys i proporciona als aliments un sabor més intens i fumat.
  • De gas: són molt senzilles d’utilitzar, n’hi ha prou amb prémer un botó per encendre-les. Els seus cremadors s’alimenten per mitjà de bombones i es graduen amb comandaments proveïts de diverses posicions i un termòmetre regulat.
  • Elèctriques: destaquem per ser molt més ràpides, ja que no requereixen combustible, però sí d’un endoll a prop. Són les més indicades per a espais reduïts, ja que es poden utilitzar a l’interior, són netes i no contaminen amb la generació de fums.

Per aprofitar al màxim la teva barbacoa, pots recórrer a una sèrie de complements que trobaràs a qualsevol botiga d’electrodomèstics. Aprofita el canvi d’estació per gaudir dels teus àpats al sol càlid de la tardor!

Sigues previngut i recorda guardar les eines on els petits no hi pugin accedir. L’ús de guants, a més de protegir les teves mans, farà més ferma l’adherència de tornavisos, alicates i martells.

Posts relacionats
Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *