La caixa d’eines. Quines són les imprescindibles?

Comparteix

En totes les llars hi hauria d’haver una caixa d’eines, encara que no ho pensis! Com se sol dir, és millor prevenir que curar, o en aquest cas, arreglar, i per això et deixem una eines imprescindibles que t’evitaran possibles ensurts a casa. Treure un clau, desenroscar un cargol o clavar i unir dos peces… Sempre va bé estar previnguts.

Una bona selecció et permetrà realitzar la majoria de les reparacions bàsiques de la llar. Busca-les de bona qualitat i estableix un lloc per a guardar-les.Acostumen a ser molt més petites que les fixes, un avantatge si tenim un espai reduït.

MARTELL

És l’eina més imprescindible, el trobaràs de molts tipus i models, però el més pràctic sempre serà el que et permeti treure claus. Escull un que tingui un pes que et permeti amartellar bé qualsevol tipus de material i superfície.

TORNAVÍS

És la segona eina bàsica que ha d’estar a qualsevol caixa d’eines. Pots optar per un joc complet de tornavisos o multi eines amb caps intercanviables amb diferents puntes que puguin adaptar-se als diferents tipus i mides de cargols. És important tenir com a mínim dos, un pla i un altre d’estrella.

CINTA AÏLLANT

Aquesta cinta adhesiva s’utilitza normalment per aïllar enllaços de fils i cables elèctrics, serà útil quan se’ns trenqui algun cablejat, però sempre baix la revisió d’un expert per evitar rampes elèctriques.

CLAU ANGLESA

Imprescindible per manipular femelles. Millor si tenim dos de mida diferent, ja que en treballs de fontaneria podríem necessitar-les.

ALICATES

És una eina de doble ús: et permet tallar cables i materials com el filferro, però també subjectar  o fixar peces que vols manipular, com un caragol travat. L’ideal és tenir almenys dos, un universal i l’altre pla.

Si et falta alguna d’aquestes esmentades, acudeix a la teva ferreteria de confiança i equipa’t amb el que et faci falta: anticipa’t a qualsevol contratemps!

Sigues previngut i recorda guardar les eines on els petits no hi pugin accedir. L’ús de guants, a més de protegir les teves mans, farà més ferma l’adherència de tornavisos, alicates i martells.

Posts relacionats
Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *