2nd Chance Containers, el futur de la construcció

Comparteix

El futur de la construcció ja és present. Arriba per quedar-se de la millor manera possible, d’on un segon ús als contenidors. L’empresa 2ndChance Containers neix d’un concepte constructiu modular aprofitant tots els beneficis que ofereix la manipulació de contenidors marítims en sec i en un entorn de procés industrialitzat. En els propers 50 anys, s’espera que construïm encara més del que els humans hem construït fins ara. Millorar el modus constructiu dels habitatges és ja a l’ordre del dia en els principals organismes mundials. 

Més del 40% del consum mundial d’energia i materials s’utilitza en el sector de la construcció. Si no canviem dràsticament el nostre enfocament sobre com construir, renovar i utilitzar els nostres edificis, les generacions futures es veuran afectades per la falta de materials i recursos.

Som una empresa de nova creació que està en constant recerca amb pretensions d’implicar actors del sector de la construcció. Incloent fabricants, arquitectes, enginyers i contractistes. Volem desenvolupar teixit industrial. La divulgació del concepte general de construcció modular amb contenidors és una tasca diària a la nostre jove empresa. Actualment, controlem tots els aspectes de R + D, qualitat, gestió de projectes, l’energia i la cura per el medi ambient.

A 2ndChance Containers sempre apliquem el concepte de construcció modular, on es combina el potencial en reciclatge del 100%, l’ús de les energies netes i la preservació del sol. Els contenidors poden adaptar-se a qualsevol clima i configurar-se per qualsevol necessitat d’allotjament residencial o de comunitats sostenibles a gran escala. El disseny s’optimitza tant en l’espai utilitzable com en la mobilitat. També disposem de diferents configuracions segons els diferents climes. Proporcionem una alta qualitat arquitectònica i el disseny interior destaca per la seva funcionalitat i flexibilitat.

Tots els serveis de l’edifici (llum, calefacció, aigua, ventilació, etc.) adaptats a mòduls estandarditzats, proporcionant excel·lents oportunitats per a la operació i manteniment. El disseny compleix amb totes les normes CTE, tenint molta cura de construir sense deixar empremta en el terreny.

Aplicacions: Residencial

Construïm habitatges modulars intel·ligents i sostenibles fent que siguin més assequibles. Els nostres projectes amb contenidors estan dissenyats per treure el millor rendiment dels diners dels nostres clients. El departament tècnic combina mobilitat operacional amb una planificació intel·ligent per retallar considerablement el termini d’entrega.

El disseny

Explica’ns la casa dels teus somnis i t’ajudarem a veure-la, en paper, en maqueta i en 3D

L’estudi

Un estudi personalitzat per evitar sorpreses. Junts farem amb transparència un pressupost sense fissures

Customització

S’inclou l’adaptació, la funcionalitat de la instal·lació elèctrica, climatització, l’elecció dels acabats, la fusteria, alumini, sanitaris, cuines…

L’Acord

El contracte on es confirmen les qualitats establertes en el projecte arquitectònic, la data de lliurament i el preu final.

L’obra

Ens  encarreguem del projecte bàsic i d’execució en el col·legi oficial d’arquitectes per el corresponent visat i la sol·licitud de llicència a l’ajuntament. Una vegada s’obté la llicència s’inicia el procés constructiu.

Escoles i Associacions

Hi ha infinites configuracions per aplicar i totes elles generen admiració a la potencial clientela, degut a la singularitat constructiva. El nostre propòsit es donar una segona oportunitat als contenidors i d’aquesta premissa en fem empresa.

Oficines i Comerços

De la mà del equip, companys i la direcció de l’empresa dissenyem una oficina o comerç singular i integrem la sostenibilitat en el cor de la companyia. Actuem en espais indoor o outdoor. Hem agrupat els nostres objectius respecte al medi ambient, la salut i la seguretat per aconseguir crear un impacte en tota la cadena de valor. Tots junts ens esforcem per mantenir els més alts nivells d’exigència.

Hotels i càmpings

Donem continuïtat als conceptes tradicionals que ens identifiquen amb noves propostes constructives més sostenibles i si se’ns demana, energèticament autosuficients. La construcció modular que ens permet l’ús dels contenidors retalla de manera important la inversió hotelera vs. la construcció tradicional, aprofita molt millor els espais destinats a un rendiment econòmic.

Posts relacionats
Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *