Montserrat Òptics

Comparteix

Montserrat Òptics és un centre de salut que la seva activitat engloba diferents camps d’actuació.

En l’àmbit comercial, oferint productes de salut visual i auditiva més innovadors, en l’àmbit terapèutic i comportamental, proporcionant un servei de visites i revisions.

També anem organitzant activitats periòdiques i esdeveniments al voltant del món del benestar i tractant les possibilitats de cada individu de forma personalitzada, adaptant els nostres coneixements sobre el teu comportament.

Saber mirar i escoltar correctament permet que el nostre cervell treballi amb informació clara i precisa, per obtenir un màxim rendiment de la nostra percepció sense haver de fer un gran esforç per poder interpretar els estímuls del nostre entorn.

Les dues rutes més importants d’entrada d’informació al cervell són la visió i l’audició i també la integració entre aquests dos sentits. Els nostres ulls capten una imatge, però és el nostre cervell qui reconeix i interpreta els estímuls nerviosos que se’n deriven. I el mateix succeeix amb els sons i les oïdes.

Per tant, no n’hi ha prou en tenir els ulls i les orelles sanes sinó que considerem important poder distingir i processar correctament la informació que rebem a través d’aquest òrgan.

Símptomes com ara falta de concentració o atenció, confusió en alguns sons o paraules, dislèxia, baix rendiment escolar, hiperactivitat, agressivitat, ansietat o depressió poden ser indicatius d’una alteració en la percepció de la informació per part de cervell.

El nostre mètode de treball consisteix a establir unes bones vies d’entrada de la informació mitjançant un aprenentatge sobre uns exercicis i teràpies, ens basem en el treball personal i la superació individual per treballar els dèficits o mancances de cadascú. No obstant estar establerts en un centre d’Òptica, utilitzem les ulleres i els productes, tant visuals com audiològics, com les pròtesis que són.

En estar establerts en un centre d’Òptica, utilitzem les ulleres i els productes òptics, tant visuals com audiològics per a la millora dels sentits.

L’objectiu del nostre equip és acollir i acompanyar a la persona en el seu desenvolupament de forma global, ja sigui un/a nen/a, un/a jove o una persona adulta, buscant el benefici de l’individu en totes les seves parts i eliminant els símptomes associats que, moltes vegades, no s’identifiquen en el seu origen.

Posts relacionats
Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *