GREEN LLEIDA, especialistes en gespa artificial

Comparteix

Si vols gaudir del teu espai verd somniat i encara no t’has decidit, Green Lleida t’acabarà de convèncer. Green Lleida s’especialitza en la distribució i instal·lació de gespa artificial, ja sigui per a jardins, terrasses, models esportius, espais públics, piscines o zones comunitàries. Gràcies a la qualitat, la disponibilitat immediata d’estoc propi i el tracte proper, són pioners del sector. La gespa amb la que treballen és de fabricació nacional, una característica que els fa únics, amb una amplia varietat de models, des de 20 fins a 60 mm. També ofereixen el servei de paisatgisme, s’encarreguen de dissenyar el teu jardí o terrassa tenint em compte les tarimes exteriors, les jardineres, la plantació de flora desitjada, el mobiliari i la decoració d’exteriors. Tenen totes les solucions per a qualsevol tipus de superfície, podràs tindre el teu espai sempre verd amb Green Lleida!

La missió i els valors de l’empresa se centren en la plena satisfacció dels seus clients, oferir un bon servei i una instal·lació impecable. T’ajudaran a gaudir del teu jardí somniat, sempre amb garantia assegurada gràcies a la qualitat dels seus productes.

Tenen diferents tipus de gespa depenent de les necessitats de cadascú. La seva gespa artificial per a jardí té un aspecte natural gràcies al seu procés de fabricació, que redueix la brillantor i combina diferents fibres i colors. Aquests models tenen més suavitat i una recuperació de forma optimitzada, molts d’ells també són ideals també per a zones de joc i parc infantils per a què gaudeixin als més petits de casa. Els models per a terrasses, patis i àtics estan pensats per resistir un trànsit mes elevat, garantint una bona recuperació de la petjada. La gespa artificial per a piscines està fabricada amb tecnologia de drenatge perquè eviti la formació de tolls i no li afecti la color o la humitat, tampoc l’exposició al sol. També n’hi ha de compatible per a mascotes, models amb que faciliten l’eliminació de residus dipositats a la superfície de la gespa, respectuosos amb el pelatge i resistents per suportar qualsevol tipus d’activitat. Per últim, la gespa per a espais públics presenta un aspecte totalment realista i natural, suportant el trànsit freqüent i les condicions climàtiques adverses.

Instal·lar gespa artificial té molts avantatges:

  • Fàcil manteniment, oblida’t de segar, adobar i regar!
  • Minimitza el consum d’aigua, més de 2.000 litres per m2 cada any.
  • Redueix el cost ambiental, perquè no s’utilitza productes químics, fertilitzants o fungicides que contaminen el subsol. A més, la gespa de Green Lleida és reciclable!
  • La durabilitat mínima és de 10 anys.
  • És resistent, suporta les condicions climàtiques i la instal·lació és ràpida i senzilla.

Així doncs, confia en Green Lleida, la seva qualitat i el tracte proper amb el client els avalen, podràs tindre el teu jardí llest en pocs dies!

Visita el seu Showroom al Carrer Segrià, 40 de Lleida, per poder veure tots els seus models i resoldre tots els dubtes.

A Green Lleida t’ajudaran a gaudir i fer realitat el teu jardí o terrassa somniada.

 

Posts relacionats
Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *