VAILLANT, el confort per a la teva llar

Comparteix

Vaillant Group és una companyia internacional del sector de la climatització (calefacció, ventilació i aire condicionat. La companyia compta amb una plantilla de més de 15.000 treballadors i té un volum de negocis anual a prop de  2,7 mil milions d’euros.

Vaillant Group és la companyia més gran en la indústria de la climatització a Europa i líder del mercat mundial en segment de calderes de paret. La seu de l’empresa es troba en Remscheid, Alemanya.

Actualment, compta amb vuit marques a escala internacional. Les marques es gestionen de manera independent en cada país i es troben en més de 60 països. A Espanya, Vaillant Group està representat per les marques Saunier Duval (fundada el 1907 a França), Vaillant (fundada en 1974 a Alemanya) i Hermann (abans Hermann Saunier Duval, des de 2012 a Itàlia).

Qui són?

La seva història es remunta a l’any 1874 quan va ser fundada per Johann Vaillant en Remscheid.

Johann va fundar l’empresa com un taller fabricador de batedors de coure i canonades a Alemanya. La seva concepció en 1988 de la marca inspirada en la imatge Pascual d’un leprotto sortint d’un ou. La introducció d’un sistema tancat de calefacció d’aigua domèstica de gas es remunta al 1984, mentre que els primers escalfadors d’aigua de paret són de 1905 i la introducció de la calefacció central en 1924. En 1967, es va introduir en el mercat un sistema combinat per la producció d’aigua calenta i calefacció. En 1995 es va presentar la primera caldera de paret amb tecnologia de condensació, mentre que en 1997 es va introduir els sistemes solars tèrmics. La transició de Vaillant (empresa) a Group Vaillant té lloc el 2001. Des de llavors, la companyia s’ha expandit a través de l’adquisició d’altres marques i instal·lacions de producció relacionades i la construcció d’altres noves, com la inaugurada en 2007 en Wuxi, la Xina. En 2010 Vaillant explora noves tecnologies per a la producció de calefacció i aigua calenta sanitària; un sistema híbrid integrat de zeolita amb col·lectors solars tèrmics i bomba de calor de gas entra en producció. Des de llavors, Vaillant ha estat una de les marques líders en la indústria tecnològica de la calefacció i la ventilació.

Vaillant Espanya va ser fundada en 1981 i actualment compta, a més de les oficines centrals, amb una àmplia xarxa d’oficines regionals a Madrid, Barcelona, València, Bilbao, Sevilla i Valladolid.

Què fan?

Ofereix als seus clients de tot arreu del món, sistemes de calefacció i ventilació respectuosos amb el medi ambient basats en energies renovables que ajuden a generar un estalvi energètic. La gamma de productes amb la qual compta inclou sistemes solars i fotovoltaics, bombes de calor, sistemes de ventilació per a edificis de baix consum, sistemes combinats de calor i electricitat, aparells de calefacció d’alta eficiència a base de combustibles fòssils i controls intel·ligents. Un exhaustiu servei completa la seva gamma de productes.

Com ho fan?

És una companyia que es preocupa pel futur. Responsables amb el medi ambient, els seus treballadors i amb la nostra societat. Per aquesta qüestió han inclòs en les seves activitats un programa de Responsabilitat Social Corporativa (S.E.E.D.S.), enfocat a una comprensió integral de sostenibilitat.

Per a més informació consulteu la seva pàgina web: https://www.vaillant.es/usuarios/

Posts relacionats
Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *