Centre Mèdic Alomar

Comparteix

Centres Mèdic Diagnòstic Alomar són un dels centres referents en diagnòstic per la imatge de tot Catalunya i Balears. Actualment disposa de 24 centres, amb equips d’última generació i compta amb els millors radiòlegs per interpretar les proves de forma immediata.

Entre els seus serveis de diagnòstic, també estan disponibles les ressonàncies magnètiques obertes, per a persones amb claustrofòbia o la ressonància multiparamètrica, una tècnica no invasiva que permet valorar l’estat de la pròstata en la seva totalitat i amb precisió en pacients amb càncer de pròstata.

Des dels seus inicis, la seva filosofia ha estat oferir la tecnologia a el servei de la salut, un fet que l’ha convertit en un dels grups amb més qualitat per tot el territori. En els últims anys, l’oferta assistencial ha avançat a altres tractaments mèdics, com la cirurgia robòtica o els tractaments no invasius amb ultrasons focalitzats. En el cas dels tractaments no invasius, Centres Mèdics Alomar són líders assistint afectacions com la tremolor essencial, el Parkinson, el càncer de pròstata, els fibroadenomes de mama o els nòduls tiroïdals.

 

Posts relacionats
Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *