Saunier Duval, sempre al teu costat

Comparteix

Empresa especialitzada en la concepció, fabricació i venda de solucions de calefacció.

Saunier Duval és una corporació pertanyent a Vaillant Group, grup empresarial d’àmbit multinacional, que lidera a tota Europa el subministrament de sistemes intel·ligents per confort domèstic. Firma dedicada a les activitats d’aigua calent sanitària, calefacció i climatització. Saunier Duval és el fabricant que ha desenvolupat la primera caldera mural mixta a gas., la caldera estanca, el escalfador sense pilot, la caldera mural de condensació directa i altres moltes innovacions. Disposa de centres productius en diferents països europeus i, fins i tot, a la Xina. Els seus afiliats comercials i empreses distribuïdores independents es reparteixen pels cinc continents.

Qui són?

És una empresa especialitzada en la concepció, fabricació i venda de solucions de calefacció com ara: escalfadors d’aigua, escalfadors de bany, caldera tradicional, sistemes solars, bombes de calor, aerotèrmica i sistemes híbrids.

És una marca líder en tecnologia de calefacció, tenint en els seus orígens en el mercat francès. Han arribat a facturar productes 100% fiables durant més de cent anys. I aquests productes tenen una principal característica en comú, l’habilitat de provar la seva excel·lència dia rere dia. A més a més de garantir una bona qualitat en cadascun dels seus productes, també li donen molta importància a la col·laboració basada en la confiança.

Els seus productes i l’excel·lent servei que arriben a oferir  són els seus punts forts, del qual s‘enorgulleixen de ser tan accessibles i tindre un fàcil abast, per fer de la teva vida més fàcil.

Què fan?

Tenen una gamma de productes clarament definits. Això inclou a les calderes de condensació i no condensació que subministren les cases amb calor i aigua calenta, bombes de calor que suporten els sistemes d’energies renovables i solucions d’alta qualitat que funcionen amb energia solar i electrodomèstics d’aire condicionat. Saben quina és l’única recepta per a garantir la màxima qualitat ens els seus productes, ja que tots estan fabricats amb tecnologia provada i amb materials de la millor qualitat.

Com ho fan?

Són una companyia que es basa en la col·laboració i equitat. Se n’enorgulleixen de sempre poder estar al cantó dels seus clients. L’alta qualitat del seu treball és contant posada a prova per instituts independents, això fa augmentar la tranquil·litat dels seus consumidors. Però el que els hi distingeix de la resta, és la increïble durabilitat dels seus productes, cosa que promou la confiança dels seus clients.

Posts relacionats
Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *