La Paeria informa de les places vacants a les escoles bressol municipals per al curs 2023-24

Comparteix
Les famílies interessades poden fer la sol·licitud de la preinscripció en línia  

L’Ajuntament de Lleida, a través de la Regidoria de Joventut, Educació i Ocupació, informa que, un cop finalitzat el període de preinscripció i matrícula per al curs 2023-2024, hi ha places vacants a diverses escoles bressol municipals.

Les places vacants es troben a:

  • Albarés (nascuts any 2021)
  • Balàfia (nascuts anys 2022 i 2023)
  • La Mitjana (nascuts anys 2021 i 2022)
  • Llívia (nascuts anys 2021, 2022 i 2023)
  • Magraners (nascuts any 2021)
  • Parc de Gardeny (nascuts any 2023)
  • Pardinyes (nascuts anys 2021 i 2023)
  • Raimat (nascuts anys 2021, 2022 i 2023)
  • Secà (nascuts any 2022)
  • Sucs (nascuts anys 2021, 2022 i 2023).

Les famílies que estiguin interessades en alguna de les places, poden fer la sol·licitud telemàtica en aquest tràmit: https://bressols.paeria.cat/preinscripcio/lleida

La preinscripció requereix cinc passos: enumerar l’ordre de preferència de les escoles (fins a cinc), donar les dades de l’alumne, les dades del pare/mare/tutor legal, adjuntar el llibre de família i DNI/NIE/Passaport i restar a l’espera de la validació del procés, que suposa l’acceptació de la sol·licitud. L’acceptació de places vacants es farà per rigorós ordre de sol·licitud. En el moment que no quedin places vacants, la resta de sol·licituds quedaran en llista d’espera.

El tràmit en línia resta obert durant el curs escolar per gestionar possibles baixes i sol·licituds en llista d’espera.

En aquest mateix espai web, es pot consultar la informació vinculada a les escoles bressol municipals, com el servei d’acollida o de menjador, com fer la sol·licitud de bonificacions, com calcular el preu de la quota mensual d’escolaritat per les EBM, etc.

Les EBM de Lleida tenen una capacitat de 878 infants repartits en 16 centres educatius. L’oferta de places, per a l’etapa de 0 a 3, per al curs 2023-24 és de 507 places, on s’inclouen les de la Llar d’infants La Faldeta del Departament d’Educació de la Generalitat.

Escoles bressol municipals de Lleida:EBM Albarés, EBM Balàfia, EBM Bordeta, EBM Cappont, EBM Centre Històric, EBM Gargot (Pius XII), EBM La Mitjana (Pardinyes), EBM Llívia, EBM Magraners, EBM Parc de Gardeny, EBM Pardinyes, EBM Raimat, EBM Rellotge (Escorxador), EBM Ronda La Mercè (Mariola), EBM Secà i EBM Sucs, més de La Faldeta (Centre Històric).  Clica aquí per conèixer-les.

Per a més informació visiteu la seva pàgina web: lapaeria.cat

Posts relacionats
Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *