Arrenquen els treballs per a la redacció del Pla Director per a l’Esport Femení a Lleida

Comparteix

El Pla inclourà la veu dels clubs de Lleida

L’alcalde afirma que l’esport femení de Lleida ha de ser un referent estatal 

L’alcalde de Lleida, Fèlix Larrosa, acompanyat de la Tinent d’Alcalde Polítiques Feministes, Carme Valls, i del Regidor d’Esports, Jackson Quiñónez, s’ha reunit avui amb una vintena de representants de clubs i entitats esportives de la ciutat, per tal de començar a treballar en el Pla Director per a l’Esport Femení a Lleida que, en paraules de l’alcalde, ha de tenir un caràcter “immediat”.

Fèlix Larrosa ha explicat que l’impuls a l’esport femení “està a la base del projecte de govern per aquest mandat” i que s’ha de fer un esforç que sigui “definitiu, planificat, sòlid en objectius i també en clau de recursos econòmics, que cal pensar més enllà de la immediatesa”. L’alcalde ha afirmat davant dels clubs esportius que el pla de Lleida ha de ser referent a nivell estatal.

A la reunió de treball que s’ha celebrat avui, hi ha participat l’entitat Esport Femení Lleida i directives i directius del Balàfia Vòlei, del Club Patins Bordeta, del Club Gimnàstic Lleida, del Club Esportiu INEF Lleida, del Club Futbol Pardinyes, de l’AEM, del Club Patrícia, del Força Lleida i del Lleida Handbol.

Per a més informació visiteu la seva pàgina web: lapaeria.cat

Posts relacionats
Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *