Finalitza la 30a Mostra d’Arts Escèniques Josep Fonollosa “Fono”

Comparteix
Amb les dues últimes propostes al Teatre Municipal de l’Escorxador. Dijous, “Guirigall” amb la companyia Nada puede malir sal i divendres “El milionari” a càrrec de l’Associació de búlgars a Lleida – Mechta

La 30a Mostra d’Arts Escèniques Josep Fonollosa “Fono” arriba al final amb les dues últimes propostes al Teatre Municipal de l’Escorxador. Aquest dijous, la companyia Nada puede malir sal amb “Guirigall” i divendres “El milionari” a càrrec de l’Associació de búlgars a Lleida – Mechta.

Aquest dijous, a les 20.00 hores, Nada puede malir sal porta el seu “Guirigall”. Una comunitat de veïns, un ecosistema en equilibri, un engranatge que funciona a la perfecció fins que una sobtada mort ho canvia tot: els secrets surten a la llum i els equilibris es trenquen en aquesta divertida i boja comèdia amb tocs musicals on tot és possible.
Sota la direcció d’Ares Piqué Oliva, Nada Puede Malir Sal és una companyia de teatre constituïda per Núria Brenuy Torres, Ornela Giaccardi i Sol Gutiérrez.
L’Associació de búlgars a Lleida – Mechta portarà “El milionari” aquest divendres, 30 de juny, a les 19.00 hores.

Petita ciutat: una gran notícia! Es van dipositar 3.700.00 lev(a) al banc local. L’afortunat és el doctor Kondov, el veterinari. Una emoció imparable desperta els somnis de la societat provincial que fins llavors menyspreava aquest doctor,  de sobte es converteix en una estrella... En l’assalt als milions per part dels vilatans, s’afegeix un arsenal de coquetejos, , intrigues, temptacions i seduccions vers Kondov. Qui seduirà el doctor i podrà posar mà als seus milions? Un malentès, caçadors de diners fàcils i un solter milionari. Els diners: objecte, somni, passió i poder, també culte fetitxe i maledicció.

Associació de búlgars a Lleida - "Mechta" es va fundar el 2015. L’activitat del grup Conta'ns en català com són les tradicions búlgares compta amb l'interès de l’equip docent de Lingüística aplicada de la UdL.
Informació i venda d’entrades aquí

Per a més informació visiteu la seva pàgina web: lapaeria.cat

Posts relacionats
Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *