Estrena del nou Mercat de la Rambla Ferran

Comparteix

Se celebrarà el primer diumenge de mes i amplia el nombre de paradistes amb productes d’art i artesania com sabons naturals, joies, peces elaborades amb ganxet o plantes

ALCALDIA

Una trentena de paradistes integra el nou Mercat de la Rambla Ferran, que s’ha estrenat aquest diumenge després que hagi estat inactiu durant la pandèmia. La principal novetat del mercat és l’ampliació del número de parades i la diversificació dels productes que s’hi ofereixen.

A banda de les clàssiques parades vinculades al col·leccionisme (segells, xapes, monedes, discos… ) i les antiguitats (peces antigues de menatge de la llar o professionals), el nou mercat incorpora noves parades amb peces d’art (pintura, dibuix… ) artesania (joies, bijuteria, papereria, ganxet), cosmètica i higiene personal artesanal (sabons i olis essencials..) i reaprofitament, com una parada de producte realitzats amb vinil.

També hi ha espai, en el nou mercat, per a entitats que poden fer difusió de les seves activitats. En aquesta primera jornada hi han participat el Cercle de Belles Arts i els Amics de l’Associació del Castell de Templers i l’Associació Bronca per l’autoedició i l’autogestió cultural.

L’alcalde de Lleida, Miquel Pueyo, acompanyat de les tinents d’alcalde Jordina Freixanet i Sandra Castro i dels regidors Marta Gispert i Ignasi Amor ha recorregut les parades del mar i ha conversat amb els paradistes. Pueyo ha valorat molt positivament la represa del Mercat de la Rambla de Ferran i ha explicat que estudiaran la petició dels paradistes d’augmentar-ne la periodicitat:

“La posada en marxa del nou mercat de la Rambla Ferran és una bona notícia, després de l’aturada com a conseqüència de la pandèmia. Avui és un dia d’esperança, les persones amb qui hem parlat estan contentes i ens demanen que ens plantegem una freqüència superior al mercat mensual. Ho analitzarem i segurament introduirem tots els elements de dinamització que puguem”. Tall de veu alcalde Miquel Pueyo

Coincidint amb la primera edició, un DJ ha amenitzat l’espai i s’hi ha instal·lat una zona de venda de cervesa artesana, amb taules i cadires.

Consulta les noticies de la Paeria a www.paeria.cat

Posts relacionats
Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *