Arriben les festes de tardor de Lleida

Comparteix

Una programació diversa que combina la cultura tradicional i popular, amb unes actuacions adaptades a la situació actual, concerts de primer nivell, talent emergent, femení, arts en viu i mantenint el nou format de pregó de Festa Major, que enguany anirà a càrrec de Ferran Aixalà

REGIDORIA DE JOVENTUT, FESTES I TRADICIONS

El paer en cap, Miquel Pueyo, acompanyat del regidor de Joventut, Festes, Tradicions, Esports i Activitat Física, Ignasi Amor, ha presentat la programació i les novetats de les Festes de la Tardor 2021 que se celebraran del 24 al 29 de setembre

Informació d’accés a les Festes de la Tardor 2021

Atesa la normativa vigent, cal fer reserva prèvia d’entrades. Els actes són amb aforament limitat i amb control d’accés.

S’ha habilitat una nova plataforma per a la reserva d’entrades, que serà esglaonada.

Per accedir-hi recomanem registrar-se prèviament a Koobin i recordar el nom d’usuari i la contrasenya.

Les entrades mantenen el caràcter popularcombinant entrades gratuïtes amb d’altres a preu simbòlic a 3 € que permetran regular-ne els fluxos. Les entrades amb despesa simbòlica no es poden reservar per via telefònica.

S’ha aplicat un preu simbòlic de 3 € als concerts de Lildami i Doctor Prats, amb voluntat de regular-ne els fluxos i facilitar el màxim d’accés. Amb tot, el preu simbòlic no ha de ser una limitació per a l’accés. Es preveu un sorteig a través de les xarxes de 50 entrades per al concert de Lildami i 50 entrades per al concert de Doctor Prats, i s’habilitaran, en cas necessari, altres mecanismes per no deixar ningú enrera.

A banda de la reserva online, s’ha habilitat reserva telefònica per aquelles persones que no tenen coneixements o possibilitats d’accedir a la reserva prèvia online.

Són més d’una trentena d’actes amb reserva prèvia, atesa la normativa sanitària, s’ha pogut ampliar l’aforament, l’espai on aquesta ampliació serà més visible és a la Pl. de la Sardana.

Reserves

Via online, per a cada acte al web www.festeslleida.cat

Via telefònica al telèfon  973 23 96 98

Horaris:

            d’11 h a 13 h.- dimarts, dimecres i dijous

            de 17 h a 20 h.- dilluns a divendres

Consulta les noticies de la Paeria a www.paeria.cat

Posts relacionats
Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *