Campanes extractores de disseny

Comparteix

La campana extractora de la cuina és un element tan necessari com antiestètic. El disseny d’aquest aparell ha evolucionat amb el pas del temps i ara, disposem d’una gran varietat de models al mercat, on l’estètica i la funcionalitat tenen la mateixa importància. Saps quins són els models més demanats?

CAMPANES EXTRACTORES DE PARET

Aquestes són les de tota la vida però amb dissenys més avantguardistes i fetes amb materials com l’acer o el vidre. Ajuden a crear un ambient perfecte perquè poden combinar-se amb d’estils diferents de cuina. N’hi ha de tres tipus: rectangulars, verticals i inclinades.

  • Campanes rectangulars: són les que més s’utilitzen i amb dissenys molt adaptables, fàcils de netejar i bona eficiència a l’hora d’extreure els fums.
  • Campanes verticals: és l’exemple de disseny innovador com a un element decoratiu més de casa. Actualment, estan de moda les opcions extraplanes i de vidre.
  • Campanes inclinades: són el següent pas a les tradicionals. Aquest disseny inclinat sobre els fogons o la vitroceràmica i la seva proximitat, fa que succioni ràpidament els vapors i les olors.

CAMPANES EXTRACTORES D’ILLA

Si la teva cuina és oberta o disposa d’una illa, les opcions anteriors no seran les que necessites. En aquest cas, la millor opció serà una campana d’illa o un extractor de sostre, que es convertirà en una peça més de la decoració, ja que es coordinen a la perfecció amb la resta d’electrodomèstics. Existeixen models de diferents tipus amb un ampli catàleg amb models en acer o cristall negre, blanc o gris.

CAMPANES EXTRACTORES TELESCÒPIQUES

Aquests models són perfectes si el que busques és una campana extractora que s’integri a l’interior dels mobles de la cuina, normalment d’uns 60 o 90 centímetres d’alçada. Una opció que cada cop s’utilitza més en cuines noves amb dissenys minimalistes.

Recorda que, a més de l’estil i l’estètica, a l’hora d’escollir-la també hi ha altres aspectes molt importants a tindre en compte com la potència d’extracció del motor i la instal·lació requerida. Consulta-ho amb un professional del sector per obtenir el resultat que vols.

I tu, quina creus que és la que encaixa millor a la teva cuina?

Posts relacionats
Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *