Una casa saludable: desinfecta la teva llar

Comparteix

Utilitzar els productes de neteja de manera correcta és el requisit bàsic per mantenir la llar sense perills. Per prevenir la infecció pel coronavirus, és important desinfectar l’espai que ens envolta com el de casa nostra, ja que és el lloc on transcorrem més hores al dia.

S’han de saber les mesures diàries recomanables per mantenir les superfícies dels mobles i objectes de casa nets, netejant-les amb un desinfectant després d’una recomanada repassada amb aigua i sabó, cosa que redueix encara més la quantitat de gèrmens i brutícia.

Els productes de neteja que no has de barrejar mai són el lleixiu i l’amoníac, ja que produeix gas cloramina i és molt tòxic i irritant.

Aquests consells s’han d’aplicar a les zones que toquem amb més freqüència com els poms de les portes, interruptors de llum, telèfons, teclats, aigüeres i les zones del lavabo. Pels objectes de casa que tinguin superfície tova com catifes, cortines i estovalles, la millor manera de netejar-les és amb aigua calenta i detergent de roba.

Un altre concepte a tindre present és la neteja dels sistemes de ventilació de la llar i la filtració de l’aire, per això recomanem controlar-lo per assegurar-nos que fa correctament la seva funció i la qualitat de l’aire sigui òptima. Per últim i no menys important, s’ha de tindre en compte buidar la brossa freqüent-ment, ja que és possible que durant el dia hi llancem matèries que puguin estar infectades. Apunta’t tots aquests consells i posa’ls en pràctica, ja que la seguretat i la salut són primordials.

Posts relacionats
Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *