SanCarlos, tot tipus de teixits per la teva llar

Comparteix

Quan parlem d’una llar càlida i acollidora, no ens referim a la temperatura, si no a la sensació que ens produeix quan entrem en ella, com la comoditat i tranquil·litat. És important sentir-se bé dins del propi cau, ja que és l’espai en el qual hi passem més hores del dia. Per això, és important saber quins són aquells detalls que fan d’una llar, un lloc ideal per passar-hi el temps, i un d’aquests detalls és la decoració tèxtil.

Una botiga especialitzada en teixits de primera qualitat i seguint les últimes tendències decoratives per a la teva llar.

Cortines, catifes, tovalloles, llençols i coixins entre altres elements que, a vegades, no tenim gaire en compte, però són indispensables per crear una bona harmonia i comoditat en una habitació. Per poder aconseguir l’ambient acollidor del qual parlàvem al principi, aconsellem que s’acudeixi a una botiga especialitzada amb materials de primeríssima qualitat, que conegui els seus clients, les últimes tendències i els teixits més innovadors i d’última tendència.

Volem que coneguis la botiga SanCarlos, referent tèxtil de la llar a Lleida i especialistes en tot tipus de cortines a mida, oferint servei integral de confecció i instal·lació. Demana el teu pressupost sense cap tipus de compromís, professionals de la decoració tèxtil t’ajudaran a trobar els dissenys més adequats per la teva llar.

Si el que vols és renovar o canviar les textures i els colors de casa, SanCarlos no et deixarà indiferent. Teixits de cotó, pana, lli, vellut o microfibra que s’adapten a tot tipus de gustos per a les diferents zones de la llar. Dormitori, lavabo, menjador, sala d’estar i cuina, tu decideixes!

SanCarlos convida a tots els seus clients a fer-se VIP de manera totalment gratuïta, gràcies a la seva Targeta 10 amb la qual s’obtenen descomptes acumulables, en altres ofertes! És transferible en cas que es vulgui compartir amb amics o familiars i vàlida per compres presencials als establiments de San Carlos.

 

Posts relacionats
Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *