Perfilaria negra, la nova tendència deco

Comparteix

Com ja sabem les tendències en moda i decoració van i venen, i la perfileria negra ja va començar fa uns tres anys enrere. Però, és ara quan ha agafat força i són molts els dissenyadors i arquitectes que aposten per aquest color. Podem trobar el negre en marcs de portes de vidre, mampares de bany i finestres.

El color plata va durar dècades, tot i que en els últims anys ha agafat mala fama, definint-lo com un estil barat, antic i fins i tot, s’ha catalogat com a cutre. Cal dir que, al gris plata el va substituir el blanc, amb una imatge renovada donant l’aparença de zones més netes i modernes, deixant l’essència de puresa i benestar per ser un color neutral. Tot i que abans del negre, hi ha hagut altres petites tendències les quals no han tingut el mateix ressò.

Fa cosa de dos-tres anys enrere va començar a aparèixer en catàlegs especialitzats en revistes de decoració l’alternativa: la perfileria negra. Aquest estil va sortir directament dels looks industrials dels típics lofts neoyorquins. Actualment, ha traspassat fronteres i estils per adaptar-se a qualsevol entorn.

Inspiració

La perfilaria negra és apta per a totes les estances de la casa, només cal combinar-ho de manera correcta amb colors neutres

Algunes idees que podem trobar al mercat són perfils fins i amb tendència d’apoderar-se de l’altura des del terra fins al sostre, les parets de vidre amb perfil negre serveixen per delimitar espais sense perdre llum i donar sensació d’amplitud. Aquesta moda és apta per a totes les estàncies de la casa, ja sigui als menjadors, cuines, estudies…i fins i tot al bany, que apareix en forma de mampara moderna i diferent.

El negre és sempre un color determinant, per tant la seva presència aportarà un caràcter dominant a qualsevol habitació de la casa. Si el que busques és un ambient més femení i romàntic, és millor que t’oblidis d’aquesta tendència. Però, si en canvi, desitges modernitat i trencar amb l’estètica de la majoria de les cases, aquesta és la teva. Si vols una casa bonica, on la pau regni als espais, només cal que ho combinis amb mobles i roba tèxtil neutra, és a dir, colors clars i textures fines.

A nosaltres ens encanta aquesta tendència, ja que dona personalitat i a la vegada elegància sense renunciar a l’estil slow que aconseguim amb el color blanc, beix, i les plantes. I tu, t’adhereixes a aquesta moda?

Posts relacionats
Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *