Lleida acull la IV Jornada Comunicació, Dona i Esport

Comparteix
Organitzada per la plataforma #EllasSonDeAquí del Grup Nufri comptarà amb la participació de la periodista Olga Viza i exesportistes d’elit com Gemma Mengual, Lourdes Mohedano, Carolina Navarro, Maite Ruiz, Eli Pinedo o Anna Boada

REGIDORIA DE JOVENTUT, FESTES, TRADICIONS I ESPORTS

Lleida acollirà un any més la Jornada Comunicació, Dona i Esport que organitza la plataforma #EllasSonDeAquí del Grup Nufri. En aquesta quarta edició, que se celebrarà el proper 16 de desembre, de 9 a 14 hores, a l’Auditori Municipal Enric Granados, es comptarà amb la participació de la periodista Olga Viza i exesportistes d’elit com Gemma Mengual, Lourdes Mohedano, Carolina Navarro, Maite Ruiz, Eli Pinedo o Anna Boada.

En aquesta ocasió, l’eix central de la jornada girarà al voltant de la cura de la salut mental en l’esport d’elit femení. A la jornada també hi participaran professionals relacionats amb la salut i la comunicació esportiva. Els moderadors de l’acte seran Artur Peguera, periodista de TV3, i Andrea Ramos de Movistar +.

L’acte s’estructurarà al voltant de quatre taules rodones temàtiques en les quals s’abordaran els temes centrals d’aquesta edició.

La IV Jornada «Comunicación, Mujer y Deporte» està organitzada per la plataforma #EllasSonDeAquí de Pomes Livinda -Grup Nufri i compta amb la col·laboració de l’Ajuntament de Lleida, la Diputació de Lleida, el Casal de la Dona de la Paeria, el Col·legi de Periodistes – demarcació de Lleida, l’Associació Esport Femení Lleida i Toyota Naymotor.

Per a més informació, visiteu: www.paeria.cat

Posts relacionats
Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *