Inspiració Slow Life

Comparteix

La societat i el ritme de vida que portem avui en dia fa difícil la tasca de viure amb tranquil·litat, tot i que, per sort, hi ha tècniques que ens faciliten el benestar. En el món de la decoració és possible, només cal aconseguir una casa slowlife.

Actualment aquesta tendència és capdavantera a l’hora de buscar la decoració per a la llar. Més enllà de la qualitat de vida saludable que puguem dur a terme a través de l’exercici físic i/o l’alimentació,és important prestar-li atenció a la decoració interior de la llar. D’aquesta manera la decoració interior de casa ha de passar a ser més simple amb pocs elements visuals, així es convertirà en un descans visual i essent una recarrega d’energia.

En definitiva, crear un espai on renovar-se i generar noves energies a casa nostra és possible, només calen quatre consells.

La principal idea per tenir una llar slowlife és buscar la calidesa, la llum natural i obrir els espais al màxim, per tal d’aconseguir que la casa es purifiqui i s’alliberi dels elements més superficials. Els colors, teixits i textures que predominaran en la decoració són els tons blancs, beix i arena, els quals han estat definits com els reis, ja que són el punt clau per fomentar pau i l’harmonia en les estances de casa. A més, en els teixits els protagonistes són el cotó i el lli juntament amb materials naturals de la ràfia o la ceràmica. Sempre buscant les tonalitats suaus, sense colors estridents que provoquin alteracions visuals.

Els mobles i la decoració han de quedar en concordança, per exemple, si volem aconseguir una llum tènue i càlida al menjador podeu optar per una làmpada de fusta amb la pantalla blanca, unes canastres de fibra trenada ben col·locades. Un requisit fonamental és l’ordre, tot ha de tenir el seu lloc establert, és a dir els objectes s’han de trobar de manera harmònica dins l’espai, ja que el desordre ens farà perdre l’equilibri. Es aquí on preval el menys és més, ja que quan menys elements tinguem més ordenat es veurà tot en conjunt. Fes de casa teva el teu santuari de benestar i aposta per la decoració slow life.

Els colors clars, les tonalitats i materials orgànics són alguns dels elements que caracteritzen aquesta tendència

Posts relacionats
Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *