L’entrada infantil i les bandes activen el dia gran de la Festa de Moros i Cristians

Comparteix
L’esdevenimentL’Asociación Musical Miralbueno s’emporta el primer premi del concurs de bandes, competint amb altres cinc formacions

FESTES

Els més petits de la colla, amb l’entrada infantil, i les agrupacions musicals, amb el concurs de bandes, han estat aquest matí els encarregats d’escalfar l’ambient als carrers de Lleida, preparant la desfilada de lluïment i la gran batalla final de la Festa de Moros i Cristians que tindrà lloc al vespre a la Seu Vella.

La desfilada infantil ha començat a l’edifici del Roser, al carrer Cavallers, per acabar a la plaça de Sant Joan, després de recórrer el carrer Major. Els membres més joves de les comparses han encapçalat els bàndols moro i cristià i han desfilat acompanyats de les diferents bandes, que enguany han participat en concurs: Ilerband. Banda de carrer de Lleida, Banda Municipal de Música Ciutat de Fraga, Banda de la Unió Musical Senienca, Banda de Música Ciutat de Benicarló, Associació Banda La Valenciana de Barcelona i Banda de Música de l’Asociación Musical Miralbueno. Aquesta darrera agrupació saragossana ha estat l’escollida pel jurat com a guanyadora del concurs.

La tinent d’alcalde Montse Pifarré, al costat del president de l’Associació de Moros i Cristians de Lleida, Josep Lluís Gàzquez, ha donat la benvinguda als participants quan han entrat a la plaça Sant Joan, congratulant-se que la normalitat hagi retornat i es pugui celebrar amb plenitud la festa.  

Per més informació visiteu la seva pàgina web: lapaeria.cat

Posts relacionats
Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *