El paer en cap visita diferents àrees municipals de la Paeria

Comparteix
Fèlix Larrosa, acompanyat de les regidores Carme Valls i Pilar Bosch i els regidors Carlos Enjuanes i Jackson Quiñónez, s’ha posat a disposició dels treballadors i treballadores per avançar en la transformació de la ciutat 

El paer en cap, Fèlix Larrosa, ha visitat aquest dimarts diferents àrees municipals de la Paeria. Acompanyat de les regidores Carme Valls i Pilar Bosch i els regidors Carlos Enjuanes i Jackson Quiñónez, s’ha posat a disposició dels treballadors i treballadores per avançar en la transformació de la ciutat. 

L’alcalde s’ha interessat pel treball que es fa a Economia, a l’edifici de la plaça Sant Francesc, i Recursos Humans, Promoció Econòmica, Comerç, Mercats i Consum, Cooperació, Participació, Drets Civils i Esports, ubicats a l’edifici de Mercolleida. 

Larrosa, que ha saludat les persones que treballen en aquestes diferents àrees, ha explicat que l’objectiu d’aquesta primera visita és “copsar les necessitats i propostes que tenen els diferents equips que hi treballen” i, alhora, traslladar que “el nou equip de govern ve disposat a treballar per evolucionar i millorar molts aspectes de la ciutat que ens han d’ajudar a posicionar-nos com a ciutat de referència”. 

El paer en cap ha presentat la proposta de regidors i regidores que lideraran aquestes àrees. Així, Carme Valls serà la responsable de la Gestió de les Persones i Economia; Carlos Enjuanes, de l’àrea de la Gestió de la Innovació Social; Pilar Bosch, de l’àrea de la Gestió de Promoció de la Ciutat, i Jackson Quiñónez de les àrees d’Esports i Cooperació Internacional. 

Per a més informació visiteu la seva pàgina web: lapaeria.cat

Posts relacionats
Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *