Darrera jornada de la Festa Major de Cappont

Comparteix
L’activitat matinal es concentra al carrer Doctora Castells i finalitza al vespre amb un concert a la plaça Blas Infante i un castell de focs

Des del divendres, el barri de Cappont viu la seva Festa Major. El darrer dia de celebracions ha tingut lloc al carrer Doctora Castells des de les 9 hores i fins a les 13 hores, una trobada de plaques de cava, taps corona i calendaris. Així mateix, també s’ha viscut en aquesta via la mostra de les manualitats fetes de l’Associació de Veïns del Cappont.

A aquesta demostració han assistit els regidors Carme Valls i Carlos Enjuanes, que han estat rebuts i acompanyats per les diferents paradetes per la presidenta de l’entitat veïnal, Veni Ros.

A les 12 hores ha tingut lloc una Jam Session de Swing, amb l’animació de Jazzsteps i una classe oberta de Lindyhop amb la col·laboració de l’associació lleidatana de Swing, Allswing.

Aquest vespre a les 21 hores, a la plaça Blas Infante, està previst celebrar el concert de la Big Band del Conservatori Municipal de Lleida dirigit per Pere Guixé.

La Festa Major finalitzarà a les 22 hores amb el castell de focs a càrrec de Pirotècnia Ilerdense.

Per a més informació visiteu la seva pàgina web: lapaeria.cat

Posts relacionats
Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *