Consells casolans per gaudir de la teva llar

Comparteix

Treu la pols de les pantalles de les làmpades

Ajudant-te amb un corró adhesiu aconseguiràs treure el borrissol de les pantalles i, per les zones més complicades, pots aplicar bicarbonat, tot refregant amb un raspall. Així eliminaràs els residus més persistents.

Reutilitza els recipients de vidre de les espelmes

Si bulls aigua i l’aboques dins del recipient de l’espelma ja consumida, podràs observar com les restes de cera sòlida es desprenen dels costats. D’aquesta manera podràs acabar de netejar el recipient i reutilitzar-lo com vulguis: un got, un vas per flors o fins i tot, un altre porta espelmes.

Elimina l’olor de peix de la nevera

Neteja la nevera amb un drap humitejat amb essència de vainilla per eliminar les males olors, però si no és suficient, retira tot el contingut de la nevera i col·loca un tros de carbó recobert de paper de diari. Si el deixes un parell d’hores, podràs ensumar els resultats!

Treu les taques de vi amb facilitat

Tots sabem que aquestes taques són les més difícils de treure, però existeixen algunes tècniques que ens ajuden a eliminar-les de manera més fàcil, i una d’elles és amb sal. En pic la taca s’hagi produït, eixuga-la i cobreix-la amb sal, deixant actuar uns 10 minuts. Després, esbandeix amb aigua, veuràs com la taca ha reduït el seu color i així, la rentadora podrà acabar de fer la seva màgia.  

Posts relacionats
Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *