El benestar com a nova tendència decorativa

Comparteix

És inevitable preguntar-nos, sempre que comença un cicle, què passarà de nou? Amb el temps tot evoluciona i les tendències decoratives també. El disseny de la llar es reformula, essent especialment sensible als canvis socials i als nous hàbits de vida, havent viscut un confinament en plena crisis sanitària. La importància de l’autocura personal i del benestar emocional es transmet a l’entorn domèstic, convertint-se en una nova tendència en l’habitatge.

Materials naturals amb propietats holístiques per fer del nostre habitatge, un espai de sanació.

Anomenat Home-therapy, és un estil que s’identifica pels materials càlids com la fusta i les seves propietats holístiques, és a dir, que transmeti un missatge d’harmonia i equilibri natural. Formes corbes amb tonalitats suaus i llises que a primera vista expressen calma i serenitat. Aprofita els petits racons de casa per posar-hi espelmes i encensos de diferents aromes que donaran un toc espiritual a la teva llar. De la mateixa manera, la tendència Sleep-tight també combina els materials naturals però d’una manera més funcional, racional i elegant. Destaquen les tonalitats fosques, negres i marrons com l’efecte marbre, fusta de noguera, banús i bambú.

Una altra tendència és la utilització de decoració artesanal i tradicional. Peces de ceràmica i figures de fang amb una història darrere. Els objectes amb significats personals que transmetin emocions i sentiments seran els nous elements decoratius imprescindibles de casa teva.

La decoració sostenible també és una tendència que s’ha anat adquirint durant el confinament, reutilitzant objectes que ja disposem a casa nostra i donant-los-hi una segona oportunitat. Aprofitant el temps i la nostra imaginació de manera expressiva, podem donar vida a peces que potser no sabíem ni que teníem a casa. També el fet d’adquirir materials de segona mà, no només serà sostenible sinó que també està de moda. Un punt positiu d’aquesta tendència és la possibilitat d’ampliar la teva imaginació i les teves habilitats de bricolatge, mai és tard per aprendre una nova habilitat de tapisseria o fusteria, per exemple. Així doncs, agafa apunts i passa’t a les noves tendències sostenibles, a poc a poc crearàs un espai on només s’hi respirarà tranquil·litat i benestar. Quina tendència encaixa més amb tu?

Crear un espai per desconnectar de la tecnologia i relaxar-te, un espai on podem recuperar energies després d’un llarg dia.

Descobreix altres articles de salut a la nostra web de magazinelleida.com

Posts relacionats
Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *