Yes, we can english – Gabinet d’anglès personalitzat

Comparteix

Som un gabinet personalitzat d’anglès de la ciutat de Lleida, des d’on ja fa 8 anys oferim un ensenyament individualitzat d’aquesta llengua amb una metodologia pròpia, l’objectiu de la qual és garantir una comunicació fluïda en anglès, segons les necessitats de cada alumne.

Amb el nostre mètode participatiu propi i el format de grups molt reduïts amb atenció personalitzada, fem que la llengua anglesa es visqui d’una manera natural, didàctica, efectiva i amb resultats constatats des del moment en què es pren contacte amb ella.

Reforcem l’anglès per aconseguir que l’alumnat escolar, universitari o adult assoleixi el nivell d’anglès que desitja segons les seves necessitats, amb un ensenyament de l’anglès del dia a dia i d’acord al Marc Europeu Comú de Referència per a les Llengües (MECR) del Consell d’Europa. 

Quins són els nostres serveis?

Preparació d’exàmens oficials

Preparem l’alumnat de Secundària i Universitaris amb materials, situacions i exàmens reals i posem en pràctica totes les habilitats exigides arreu: 

Preparem tot tipus d’exàmens: Cambridge, IELTS, B1 / B2 / C1 / C2 , EOI, TOEFL, Oxford i treballem constantment amb materials reals d’examen.

Survival English

Anglès per a necessitats laborals, per viatjar o per simple oci, tant per a aquells professionals  que necessitin l’anglès en els seus sectors quotidians concrets, com per a aquells que vulguin gaudir d’aquesta llengua en els seus viatges, per plaer o en el dia a dia.

Educatives Especials (NEE)

El tret diferencial que ens caracteritza i del qual estem satisfets és el fet d’haver estar pioners en l’ensenyament de l’anglès a tot tipus d’alumnat,  ja que tots mereixem les mateixes oportunitats de futur.

Estem especialitzats en l’ensenyament de l’anglès per a:

  • Discapacitats sensorials
  • Trastorns Específics del Llenguatge TELL
  • Trastorn per Dèficit d’Atenció amb i sense Hiperactivitat TDAH
  • Discapacitats intel·lectuals
  • Altes capacitats
  • Síndrome d’Asperger

Potenciem i estimulem amb aquesta llengua l‘autoestima d’aquests alumnes que tenen dret a interrelacionar-se i gaudir de l’anglès malgrat les seves limitacions aparents i afavorim així la seva interacció en la societat globalitzada: “Jo també estudio anglès”.

English for Fun- Kids

Els nostres alumnes d’Infantil i Primària aprenen d’una forma didàctica i més lúdica els continguts adients al seu nivell escolar que els permeten seguir el curs de l’escola amb facilitat, a banda d’ampliar els seus coneixements d’anglès més enllà del currículum escolar. 

English for Fun- Adults i adolescents

Classes de Conversa amb petits grups animats i disposats a passar-ho bé xerrant en anglès de temes d’actualitat. Professors bilingües i nadius.

Special Events

Realitzem activitats culturals i lúdiques en anglès dins i fora de l’aula traient l’anglès als carrers de Lleida o aprenem i celebrem dins de l’acadèmia les tradicions del món anglosaxó i la seva actualitat 

 

Informació de conctacte
  • Carrer Bisbe Martí Ruano, 13, entresòl, 1a · 25006 LLEIDA Tel. 973 222 770 
  • Gemma 618 005 215 
  • Montse 619 357 922
  • www.yeswecanenglish.com

 

Posts relacionats
Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *