Les Xarxes Socials com eina de màrqueting per la teva empresa

Comparteix

En la societat actual, Internet, les xarxes socials i les tecnologies mòbils han esdevingut eines bàsiques per la comunicació i la presa de decisions de persones i organitzacions, i això per què?

Els temps passa, tot evoluciona i nosaltres ens anem adaptant a les noves tendències existents, i una de les últimes que coneixem són les xarxes socials. Aquestes, com tots sabem, són aplicacions mòbils o pàgines web que ens donen la llibertat de poder compartir fotografies, vídeos, opinions i moments en temps real amb les persones que vulguem o amb una comunitat d’espectadors i consumidors de les xarxes. Amb el temps, ha anat creixent el nombre de persones amb comptes a les xarxes socials, amb la finalitat de compartir, conèixer i inspirar-se i, a conseqüència, empreses de tot tipus han aprofitat els avantatges que aquestes aporten per utilitzar-les com eina de comunicació per al seu públic objectiu i poder captar nous clients.

La majoria de les plataformes de xarxes socials, tenen eines d’analítica de dades integrades que permeten a les empreses fer un seguiment del progrés, l’èxit i la participació de les campanyes publicitàries. Cal conèixer-les per poder tindre un impacte positiu al mercat i, els Community Manager, són els professionals del màrqueting digital que s’especialitzen en crear, dirigir i fer seguiment de tots aquests indicadors i ajuden a treure’n partit a les  empreses. Tant és així que, moltes empreses, no necessiten botiga física! Des de la web i les xarxes, aconsegueixen vendre productes i serveis a l’abast de tothom, només amb un clic, pots ser capaç d’obtenir un benefici.

Les xarxes socials més utilitzades per les empreses són Instagram, LinkedIn, YouTube, Facebook i Twitter.

Les xarxes augmenten la visibilitat de la teva marca i fins i tot poden ajudar-te a millorar la reputació on-line del teu negoci o, a comunicar les característiques dels teus productes, impulsant notablement la teva estratègia de màrqueting digital. Per poder començar a treballar aquest fenomen, és important fer un anàlisi de mercat actual, quin tipus de clients tenim? Què és el que agrada veure? Qui són els meus competidors? Contestant aquestes preguntes, s’elabora uns objectius i un pla d’acció per poder aconseguir-los. T’aconsellem consultar un professional de les noves tecnologies de la informació i la comunicació, que serà el teu punt de partida per començar treure partit al teu negoci possiblement afectat per aquesta crisi sanitària.

Durant la crisi de la Covid-19, pot ser una eina molt útil de comunicació ja que anul·len les barreres geogràfiques, de manera que són una excel·lent eina per a la col·laboració i el networking.

Ho podem dir més alt però no més clar, aprofita les noves tecnologies i tendències del moment per treure partit de la teva empresa. Evoluciona i no et quedis enrere!

Posts relacionats
Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *