Visita a les instal·lacions de La Torxa a la Caparrella

Comparteix
El paer en cap, Miquel Pueyo, i la tinent d’alcalde Montse Pifarré es reuneixen amb els responsables del Centre Ocupacional d’Inserció i Esplai

ALCALDIA

L’alcalde de Lleida, Miquel Pueyo, acompanyat de la tinent d’alcalde i regidora de Salut, Montse Pifarré, han visitat aquest matí les instal·lacions del centre ocupacional d’inserció i esplai La Torxa a la Caparrella, on han estat rebuts pels màxims responsables de l’entitat: el seu president, Josep Martí; el vici-president, Àngel Pedra, i la directora, Esther Macià, a més de l’equip tècnic.

El paer en cap i la tinent d’alcalde han conegut de primera mà la tasca que desenvolupa La Torxa, una entitat que va néixer com a associació l’any 1987 al carrer Comerç i de Lleida i que es va traslladar el 2005 a la Caparrella, amb una clara vocació d’apostar pel treball i la integració laboral de les persones.

Durant la visita, Pueyo i Pifarré han pogut saludar alguns dels 72 usuaris de La Torxa en els tallers d’esplai i de treball, ja que l’entitat té relacions amb institucions i empreses de Lleida que aposten per la responsabilitat social corporativa.

Els responsables de La Torxa han explicat els projectes de futur de l’entitat, entre els quals hi ha la futura ampliació de les instal·lacions per poder ampliar serveis, i han plantejat noves vies de col·laboració institucional. Cal afegir que l’entitat té una llar-residència de 24 places pels seus usuaris, edifici que es va construir en uns terrenys cedits per la Paeria a l’avinguda Fontanet.

L’alcalde ha finalitzat la visita després de signar en el llibre d’honor de La Torxa. 

Per més informació visiteu la seva pàgina web: lapaeria.cat

Posts relacionats
Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *