Turistes provinents d’arreu de Catalunya, Madrid, Brasil i Estats Units visiten el Castell de Gardeny

Comparteix
El Castell de Gardeny s’ha sumat aquest cap de setmana a les Jornades Europees del Patrimoni, una iniciativa que permet gaudir d’un extens programa de portes obertes i altres activitats gratuïtes per viure el patrimoni cultural català

TURISME DE LLEIDA

Prop d’un centenar de turistes provinents de Barcelona, Girona, Barcelona, Madrid, Sabadell, Solsona, Sant Pere de Ribes, Lleida, Brasil i Estats Units han visitat el Castell Templer de Gardeny aquest cap de setmana, en el marc de les visites guiades de Turisme de Lleida que s’han celebrat coincidint amb les Jornades Europees de Patrimoni.

Les Jornades Europees de Patrimoni (JEP) són una iniciativa del Consell d’Europa i la Comissió Europea que se celebra ininterrompudament a Catalunya des del 1991 i que és considerada l’activitat participativa més important d’Europa en relació amb el patrimoni cultural.

La visita al castell permet que les persones que hi participen passegin per la petja patrimonial d’una de les principals cases templeres i descobreixen l’escenari històric de l’època, de fa vuit segles. En suma, es tracta d’una activitat familiar que permet conèixer el món templer mentre es participa en visites que esdevenen tota una experiència immersiva.

D’altra banda, més d’una vintena de persones provinents de Guadalajara, Madrid, Vigo, Bilbao, Tarragona i Barcelona han participat a la “Lleida City Tour” que organitza Turisme de Lleida en els indrets més atractius de la ciutat.

Per a més informació, visiteu: www.lapaeria.com

Posts relacionats
Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *