Turisme de Lleida programa una nova visita guiada a la Seu Vella els divendres d’estiu

Comparteix

La nova proposta serà operativa des d’aquest divendres 9 de juliol i forma part de les diferents activitats que Turisme de Lleida ha preparat per aquest estiu

REGIDORIA DE PROMOCIÓ ECONÒMICA I EMPRENEDORIA

Turisme de Lleida ha programat una nova visita guiada a la Seu Vella els divendres de juliol i agost, a les 18 h, per sumar nous atractius per a la ciutadania de Lleida i per a les persones que visiten la ciutat.

La proposta, operativa a partir del 9 de juliol, té una durada d’una hora i mitja, i s’inicia des de l’oficina de turisme, al carrer Major 31, amb un/a guia local que arribarà al turó per la plaça Sant Joan i l’ascensor que puja a la Seu. La nova visita guiada inclou l’accés a l’interior del monument, tot i que no es podrà pujar a la torre en grup per qüestions sanitàries i de temps.

Amb aquesta iniciativa, Turisme de Lleida amplia l’oferta de visites que es poden fer habitualment a la Seu Vella i que es concreten en cap de setmana els dissabtes i els diumenges: 11 h (català) i 13 h (castellà) i suma nous elements d’atractivitat turística per a l’estiu.

El preu de la visita, que inclou l’entrada al monument, és de 8 euros per persona i és gratuïta per a menors de 7 anys. És imprescindible fer la reserva prèvia a Turisme de Lleida: 973700319 o infoturisme@paeria.cat.

Cal recordar que aquesta visita forma part de les diferents propostes que Turisme de Lleida ha programat per aquest estiu: Activitats i visites guiades al Castell Templer de Gardeny, les “Nits del Temple”, Visites guiades Centre Històric, el Bus turístic, etc. 

Posts relacionats
Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *