Visitants d’arreu del territori participen en les visites de Turisme de Lleida aquest cap de setmana

Comparteix

En les activitats organitzades al Castell dels Templers de Gardeny i la City Tour

TURISME DE LLEIDA

Les activitats organitzades per Turisme de Lleida han compatat amb la participació de visitants d’arreu de Catalunya i l’Estat que estan aquest cap de setmana la ciutat i els seus entorns. També cal assenyalar l’interès per part de lleidatans/es que s’han sumat a les propostes per gaudir d’una manera diferent els espais patrimonials propers. Una seixantena de persones han assistit a els propostes que s’han fet al Castell dels Templers de Gardeny i a la ruta City Tour. A més de la ciutat de Lleida, són principalment del territori català, com Barcelona, Amposta o Lloret de Mar, així com visitants de Sevilla, Biscaia, Madrid o Màlaga. També n’hi ha hagut de francesos.

Dissabte han tingut lloc la Poderosa Comanda de Gardeny i els Vespres musicals i diumenge, la visita de la Comanda i la City Tour.

La Poderosa Comanda de Gardeny és una proposta per descobrir la història de la comanda templera dels frares guerrers i aprofitar per contemplar les vistes a la ciutat i a l’Horta des del turó. D’aquesta manera, es posa en valor un dels elements patrimonials de la ciutat.

Els Vespres Musicals de Gardeny, que es fan a l’església de Santa Maria de Gardeny al mateix recinte, és una de les diverses activitats nocturnes per donar a conèixer el castell medieval de l’orde dels templers. S’hi fa la projecció de l’audiovisual on s’explica la història d’aquest misteriós orde i s’acompanya després d’una actuació musical.

La Lleida City Tour ofereix una panoràmica dels principals monuments de la ciutat, amb un recorregut pel Centre Històric que comença a la capella del Peu del Romeu, va fins a la Catedral Nova, torna cap al conjunt escultòric d’Indíbil i Mandoni i acaba a l’exterior de la Seu Vella.

Per a més informació de les visites i les reserves: 973 700 319 o infoturisme@paeria.cat

Posts relacionats
Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *