Tinguan, un SUV amb visió del futur

Comparteix

l Volkswagen Tiguan t’agradarà més que abans. Gaudiràs de tot el que ja coneixies i de l ́últim en innovació per al teu dia a dia. Més estil, més emoció. Potent, però precís. Compacte i dinàmic al mateix temps. Conserva allò que el fa únic i incorpora novetats.

El Tiguan ha arribat per ampliar el seu ventall de possibilitats. Si cada viatge era l’oportunitat de viure una nova aventura, ara serà amb més connexió, més potència i tot el caràcter d’aquest SUV. Una versió que se supera per estar al dia.

El seu disseny demostra que és capaç de seguir reinventant- se. El Tiguan destaca per la seva potència innovadora i per unes funcionalitats a prova de qualsevol desafiament. A més a més, se li pot afegir un extra d’esportivitat amb l’acabat R-Line. Amb els acabats a mida podràs equipar el teu Tiguan amb l’amplia gamma de llantes d’aliatge de fins a 20 polzades disponible. Qualsevol opció serà un encert.

Amb el Digital Cockpit Pro tria si prefereixes veure la velocitat i l’estat del dipòsit, la teva música, els contactes de la teva agenda o les indicacions del navegador de la pantalla digital. El Tiguan s’adapta a les teves prioritats amb fins a tres vistes favorites.

L’ambient que vulguis al volant. Podràs generar fins a tres climes: un per al conductor, un altre pel copilot i un tercer per la resta de passatges. I no només això: la ventilació s’adapta a la velocitat de conducció per evitar sorolls mentre es gaudeix de la ruta. Tot un gust. Com també ho és el sistema de so Harman Kardon, dissenyat pels qui busquen una qualitat excepcional amb el disseny més elegant.

I per als que busquen connectivitat, amb internet al cotxe tot resulta més senzill. Rebeu informació en temps real o augmenteu l’entreteniment al volant gràcies als serveis digitals que duu incorporats.

I, per a una conducció superior: IQ.DRIVE. Fer trajectes llargs en el teu Tiguan mai havia estat tan còmode. Amb l’última generació d’assistents, la conducció serà més senzilla i només hauràs de pensar a gaudir del viatge. Control de creuer adaptatiu, per mantenir la velocitat i la distància adequades. Aquest assistent s’adapta al tràfic que t’envolta perquè, quan decideixis, el teu Tiguan mantingui una velocitat constant sense que hagis de trepitjar l’accelerador. A més, t’ajuda a prevenir accidents en ajustar en tot moment la velocitat i la distància amb el cotxe del davant.

L’assistent frontal detecta obstacles a la via i frena en cas de perill, corregeix la direcció si et desvies del carril i, en cas de detectar risc d’accident, tensa els cinturons i tanca les finestres per millorar l’eficàcia de l’airbag.

I, si et trobes amb una retenció de trànsit, el Tiguan fa que l’experiència sigui una mica més amena, ja que tu només hauràs de mantenir les mans al volant i el cotxe anirà avançant de forma automàtica juntament amb la resta de vehicles.

Ara només has de triar el model que més t’agradi: Tiguan, Tiguan R o Tiguan híbrid endollable.

El Tiguan ha arribat per ampliar el seu ventall de possibilitats. Si cada viatge era l’oportunitat de viure una nova aventura, ara serà amb més connexió, més potència i tot el caràcter d’aquest SUV. Una versió que se supera per estar al dia com tu

Posts relacionats
Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *