SOLUCIONS PER A LA PELL GRASSA

Comparteix

Necessària per a tothom

La pell grassa es caracteritza per un excés d’oli natural produït dins els porus. Les persones amb pell grassa solen tenir unes glàndules sebàcies hiperactives que produeixen massa quantitat d’un oli anomenat seu, que pot deixar el cutis gras i provocar brots d’acne, barbs i altres imperfeccions. A continuació us oferim una sèrie de consells per cuidar la pell grassa

  1. Neteja

La neteja és molt necessària així com conèixer amb quins productes portar-la a terme. Hi ha dos productes bàsics que no hi poden faltar al teu lavabo: una aigua micel·lar i un tònic facial purificant. Aquests productes ajuden en l’eliminació de toxines i brutícia, i et permetran eliminar restes de maquillatge i retirar impureses com la contaminació, suor o seu.  S’han de netejar la pell dues vegades: a primera hora del matí i a la nit abans d’anar a dormir.

2. Tonifica

Seguidament, aplica un tònic facial natural per mantenir un aspecte fresc i sa alhora que purifica i equilibra el pH de la pell. El tònic inclou actius astringents, hidratants i regeneradors millorant així les funcions de la pell grassa

3. Tractament

En el cas de tenir tendència a l’aparició de granets i acne, pots completar la teva rutina, afegint un tractament facial per tractar de forma eficaç totes les imperfeccions del rostre i reduir la producció de seu i la inflamació característica de la pell propensa a l’acne. Inclouen ingredients com l’àcid salicílic i la gluconolactona que ajuden a eliminar l’excés de greix que obstrueix els porus.

4. Hidrata

Encara que no ho sembli, una pell grassa també necessita hidratació. Aquest tipus de pells també poden deshidratar-se, així que és important mantenir el control de la producció de seu i el nivell d’hidratació. Per això, aplica cada matí una hidratant activa per a pells grasses.

5. Exfolia

Potència la neteja amb l’exfoliació, utilitza un sèrum exfoliant enzimàtic cada nit. Pot contenir ingredients com l’àcid azelaic, d’acció antiinflamatòria i bactericida, que produeix una suau exfoliació, impedeix l’obstrucció dels porus i redueix la vermellor.

6. Màscara

Aplica una màscara un cop a la setmana. Hauria d’incloure ingredients com l’argila, la mel, la civada o el carbó actiu. Els minerals com la bentonita poden absorbir els olis i reduir la lluentor i els nivells de seu sense irritar. La mel té qualitats antibacterianes i antisèptiques, mentre que la civada conté saponines suaus i netejadores, antioxidants i compostos antiinflamatoris que no poden alleujar la pell irritada.

BENEFICIS

Tot i això, no ens hem d’atabalar, perquè tenir la pell grassa també té els seus avantatges. Tendeix a envellir més lentament perquè és més gruixuda i està més protegida davant les agressions externes, també té una menor propensió a tenir arrugues, és més resistent davant el fred i la calor, pateix menys i és més ferma.

“Tenir el cutis gras també té avantatges, com que la pell envelleix més lentament i té una menor propensió a tenir arrugues”

Posts relacionats
Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *