S’obre el termini de presentació de treballs per a la 14a edició del Som Cinema

Comparteix
L’edició 2023 d’aquest festival audiovisual se celebrarà a Lleida del 18 al 22 d’octubre

El Festival de l’Audiovisual Català Som Cinema, que organitza l’Ajuntament de Lleida, ha obert aquest dilluns el termini per presentar produccions per a les seccions oficials d’aquest certamen que celebra la seva 14a edició del 18 al 22 d’octubre a Lleida.

Les pel·lícules candidates es poden trametre fins al 3 de juliol. Seran analitzades per un comitè de selecció que establirà quines es projectaran durant el festival i optaran als guardons. Els premis i les projeccions s’estructuraran d’acord amb les quatre seccions oficials: llargmetratges de ficció, curts de ficció, llargs documentals i curtmetratges  documentals.

S’admetran per a la valoració del comitè de selecció aquells treballs finalitzats amb posterioritat a l’1 de juliol de 2022, produïts o coproduïts per empreses audiovisuals i/o productors amb seu o residència a Catalunya, el País Valencià, les Illes Balears, Andorra, la Catalunya Nord, la Franja de Ponent i la ciutat de l’Alguer en el percentatge mínim del 51% per a curtmetratges i el 50% per a documentals.

Les candidatures es poden trametre a través de la plataforma Filmmakers Festhome, en el següent enllaç: SOM CINEMA (festhome.com).

Es crearan dos jurats, un per a les obres de ficció i un altre per als documentals. La pel·lícula de ficció que guanyi el primer premi rebrà un guardó de 2.000 euros.

També s’ha obert convocatòria per a la 5a edició del Som Secundària, el concurs que Som Cinema dedica a curtmetratges realitzats en instituts. En aquest cas, el termini per presentar treballs és fins al 9 de juliol.

Som Cinema és el festival de referència dedicat en exclusiva a les produccions cinematogràfiques d’àmbit català. Una part important de la mostra es dedica al públic i als creadors joves, a través del certamen Som Secundària -per al curts realitzats en instituts- i de les projeccions de treballs de centres educatius de especialitzats en audiovisuals.

Per a més informació visiteu la seva pàgina web: lapaeria.cat

Posts relacionats
Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *