La Seu Vella de Lleida guanya la Batalla Monumental de TV3

Comparteix

Amb un 64% en el cara a cara dels dos darrers candidats, ha guanyat la batalla final en què competien els sis finalistes del programa, que han rebut més de 70.000 vots emesos

La Seu Vella es va proclamar ahir amb el 64% dels vots el monument guanyador de la primera edició del programa Batalla monumental de TV3. La Seu Vella es va imposar al recinte modernista de Sant Pau de Barcelona, que va sumar el 36% dels suports. A la final van arribar al monestir de Sant Pere Rodes, Tarraco, Poblet i Cardona. La setmana passada es va imposar a la catedral de Girona.

Fotografia de TV3

Amb Roger de Gràcia com a mestre de cerimònies, i acompanyat pels reporters del programa, Candela Figueras i Ivan Medina,Batalla monumental ha posat punt final a la tria del monument favorit de Catalunya entre els sis finalistes triats per l’audiència dels dotze monuments que han participat al programa: les restes arqueològiques d’Empúries i de Tàrraco, el castell de Miravet i el castell de Cardona, l’església de Sant Climent de Taüll i el monestir de Sant Pere de Rodes, la Pedrera i el recinte modernista de Sant Pau, el monestir de Santes Creus i el de Poblet, i la Seu Vella de Lleida i la Catedral de Girona.

La vetllada, emesa en directe des del Museu Nacional d’Art de Catalunya, a Barcelona, ha tingut la participació de cares conegudes vinculades a cada finalista que han exposat arguments a favor del monument que defensaven per ajudar l’audiència a prendre la decisió final. L’actor Fermí Fernàndez ha donat suport a la Tàrraco romana; l’actriu cardonina Laia Fontàn, al castell de Cardona; la periodista Laura Fa, al monestir de Sant Pere de Rodes; el periodista Xavier Graset, al monestir de Poblet; l’arquitecta Benedetta Tagliabue, al recinte modernista de Sant Pau, i la comunicadora Mari Pau Huguet, a la Seu Vella de Lleida.

Amb el 64% dels vots del duel final entre el recinte modernista de Sant Pau i la catedral estrella dels lleidatans, la Seu Vella de Lleida ha aconseguit proclamar-se victoriosa de la primera edició televisiva del programa “Batalla monumental” en una final èpica amb un gran èxit de participació per part dels espectadors, que han efectuat 70.000 vots durant l’emissió del programa a TV3.

Posts relacionats
Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *