Reunió del Consell de Zona de Camp d’Esports, Ciutat Jardí i Entorns

Comparteix
El paer en cap, Miquel Pueyo, i el primer tinent d’alcalde i regidor de barri, Toni Postius, han escoltat les inquietuds dels veïns i han explicat els projectes previstos al barri

ALCALDIA

El Paer en Cap, Miquel Pueyo, va acompanyar ahir el veïnat dels barris de Camp d’Esports, Ciutat Jardí i entorns en la reunió ordinària del Consell de Zona 06, que també va comptar amb la participació del primer tinent d’alcalde i regidor de barri, Toni Postius, i de la regidora de Participació, Marta Gispert.

Pueyo va agrair als veïns la seva implicació en aquest consell i va tractar amb els veïns de les diferents actuacions previstes al barri, en especial sobre l’evolució del Parc de Joc de la Bola, del després de la plantació d’arbres que s’hi va fer el mes passat. A la tardor hi ha prevista una nova plantació i mentrestant es treballa en el projecte per a dissenyar les passeres per a passejar que hi haurà, amb la previsió també de demanar diners als fons NextGeneration per poder avançar en aquesta actuació, va afegir Postius. També es treballa amb el Col·legi d’Arquitectes, a través de la Fundació del Paisatge, per dissenyar el futur equipament que anirà a aquest espai i que podria acollir una biblioteca. Els veïns i veïnes han demanat més celeritat en el desenvolupament del parc.f

Postius va fer un repàs de totes les actuacions que hi ha en marxa en aquesta zona i que inclouen la renovació de l’enllumenat; millores al paviment dels carrers Segòvia i Joc de la Bola; la situació del velòdrom i el seu entorn; l’arranjament de l’avinguda Doctor Fleming entre Ronda i Onze de Setembre; la duplicació de l’avinguda Rovira Roure aquest estiu; la urbanització del carrer Baldomer Gili i Roig i la segona fase del carrer del Roure, que milloraran la connexió transversal al barri de Ciutat Jardí; la situació del mercat de Ronda-Fleming; i les actuacions previstes a l’entorn dels hospitals Arnau de Vilanova i Santa Maria, entre d’altres.

Durant la trobada es va presentar també una proposta per implementar zones d’estacionament regulat al barri del Joc de la Bola, a la zona dels carrers Cristofòl de Boleda, Segrià, Segòvia i Joc de la Bola, on ara hi ha molts problemes d’aparcament en dobles fileres. Es plantejarà si dur-la a terme en un procés participatiu a través de l’eina Decidim, el funcionament de la qual també es va explicar al consell.

Per més informació visiteu la seva pàgina web: lapaeria.cat

Posts relacionats
Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *