Neteja i desbrossament del carrer Paer Rufes

Comparteix
L’actuació forma part del Pla de Millora de l’Espai Públic, amb accions de neteja urbana intensiva

REGIDORIA DE SEGURETAT CIUTADANA I CONVIVÈNCIA

L’Ajuntament de Lleida ha dut a terme una actuació intensiva de neteja i desbrossament del carrer Paer Rufes, situat entre el carrer de Sant Joan i el del Canyeret, ja que s’hi havia detectat l’acumulació de males herbes i deixalles.

Aquesta acció, que ha permès deixar totalment net aquest espai, forma part del Pla de Millora de l’Espai Públic, que ha posat en marxa la Paeria amb centenars d’accions de neteja i manteniment intensiu per tal de millorar la qualitat i l’aspecte de l’espai urbà.

El Pla, coordinat per la Regidoria de Seguretat Ciutadana i Convivència, incorpora les propostes que es van treballar durant el darrer trimestre de 2021 amb els grups impulsors de cadascuna de les 15 zones en què està dividida la ciutat, així com altres que es van incorporant segons la detecció de noves necessitats, com la del carrer Paer Rufes. En el que resta d’any, continuarà incidint en la neteja en carrers i places, l’esbrossada dels solars i el manteniment de la jardineria, a més de combatre l’abandonament de brossa i residus comercials fora dels contenidors i els abocaments a l’Horta.

A Finals d’aquest mes de juliol, els grups impulsors de cada zona rebran informació sobre el nivell d’execució del pla en el seu primer trimestre d’aplicació (d’abril a juny).

Per a més informació visiteu la seva pàgina web: lapaeria.cat

Posts relacionats
Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *