Miquel Pueyo participa en una trobada amb motiu del Dia Mundial de la Infància

Comparteix
En la sessió han participat les escoles Seu Vella i Camps Elisis i el Col·legi Sant Jaume-Les Heures

REGIDORIA D’EDUCACIÓ, COOPERACIÓ, DRETS CIVILS I FEMINISMES

El paer en cap, Miquel Pueyo, ha participat en una trobada virtual amb diferents centres educatius de Lleida amb motiu dels actes organitzats per la Paeria al voltant del Dia Mundial de la Infància que es commemora el 20 de novembre.

L’alcalde, que ha estat acompanyat de la tinent d’alcalde i regidora d’Educació, Cooperació, Drets Civils i Feminismes, Sandra Castro, ha respost les qüestions que li ha plantejat alumnat de tercer i quart curs de primària de les escoles Seu Vella i Camps Elisis i del Col·legi Sant Jaume Les Heures.

La canalla ha centrat les seves preguntes en la protecció dels drets dels infants a la ciutat de Lleida i s’han interessat molt per les conseqüències de la guerra d’Ucraïna en els drets dels nens i de les nenes d’aquest país. Entre altres assumptes, també han mostrat la seva preocupació per l’augment dels preus i els seus efectes en les famílies.

Els següents actes previstos amb motiu de la commemoració del Dia Mundial de la Infància i Drets dels Infants són la darrera projecció del cicle de cinema Cinemón Xic; els microrelats sobre els drets dels infants; el Projecte “Booom!!!” als Serveis d’Intervenció Socioeducativa i Ludoteques Municipals; la presentació del 6è Informe de l’Observatori de la Infància i l’Adolescència; la celebració del “Dia Internacional de la Ciutat Educadora”, l’acte de Constitució del Plenari dels Infants i Joves, i la presentació de la Placa de Lleida “Ciutat amiga de la Infància” atorgada per l’UNICEF. 

Per a més informació, visiteu: www.paeria.cat

Posts relacionats
Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *