Bany solidari a les piscines municipals de Lleida per l’esclerosi múltiple

Comparteix
El regidor d’Esports, Ignasi Amor, ha participat en la 29a edició del Mulla’t, que ha tornat a omplir les piscines d’arreu del territori per recaptar fons per a la investigació d’aquesta malaltia neurodegenerativa

REGIDORIA D’ESPORTS I ACTIVITAT FÍSICA

Les piscines de Lleida s’han tornat a omplir aquest diumenge per donar suport a una nova edició del Mulla’t, que s’ha celebrat amb normalitat després de dos anys amb restriccions per la pandèmia. El regidor d’Esports, Ignasi Amor, ha participat en la iniciativa a les piscines municipals de Balàfia i s’ha sumat als i les banyistes que s’han llançat a l’aigua per la causa. Com s’ha fet en anteriors convocatòries, les piscines municipals de la ciutat cedeixen espais perquè es puguin vendre productes de marxandatge del Mulla’t, com gorres, samarretes o tovalloles, i també aportaran a la Fundació Esclerosi Múltiple la recaptació de la venda d’entrades de la jornada d’avui.

Un centenar de piscines d’arreu de la demarcació s’han afegit al Mulla’t i l’acte central d’enguany es fa a Maials. La iniciativa es va celebrar per primer cop el 1994 i cada any s’han anat incorporant noves instal·lacions que mostren així el seu suport a aquesta malaltia neurodegenerativa. Els diners que s’hi destinen són per a la investigació per tractar l’esclerosi múltiple. Les donacions també es poden fer per internet, un sistema que es va instaurar durant la pandèmia i que es manté actiu, així com la venda de productes en línia.

Per a més informació visiteu la seva pàgina web: lapaeria.cat

Posts relacionats
Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *