A Lleida… MISTERIS I FANTASMES

Comparteix

A Lleida… MISTERIS I FANTASMES

Sabíeu que a Lleida hi ha una ruta de misteris, fantasmes i fenòmens estranys? Aprofitant aquest mes la celebració de Halloween, que enalteix morts, bruixes, esperits i fantasmes, hem considerat oportú fer un repàs d’alguns dels poltergeists manifestats en diferents edificis emblemàtics de la ciutat, com la Biblioteca Pública, el Convent de Santa Clara o el mateix palau de la Paeria, parlant amb el creador de les rutes “Lleida misteriosa”
i “Lleida paranormal”.

Si sou seguidors de Halloween i de tot l’univers que envolta aquesta tradició anglosaxona ambientada en el món dels morts, els esperits, les històries de por, de misteri i de fenòmens inexplicables, teniu una cita especial a Lleida els propers dissabtes d’aquest mes d’octubre amb “Rutes Misterioses”. Aquesta experiència única us portarà a través de dos fascinants itineraris:

1. Lleida Misteriosa – Descobriu els Enigmes Històrics

A “Lleida Misteriosa”, us dirigireu al turó de la Seu Vella, on us espera un recorregut exterior pel conjunt monumental. Coneixereu els misteris més obscurs dels cavallers templers, els secrets de l’heretgia dels càtars i les empremtes del Sant Greal i el Sant Drap. També compartireu la tradició màgica de les relíquies que custodien la catedral, incloent-hi una banya d’unicorn. A més, l’Enric Sabarich, l’historiador i escriptor, us explicarà històries de bruixes, exorcismes i altres misteris que us faran viure una experiència impactant.

2. Lleida Paranormal – Exploració d’Experiències Sobrenaturals

La segona ruta, “Lleida Paranormal”, us portarà a través del nucli històric de la ciutat i els edificis de l’Eix Comercial on s’han experimentat fenòmens estranys. Prepareu-vos per trobar aparicions de monges, nenes vestides d’època, fantasmes, bruixes i espectres. Escoltareu psicofonies impactants i viureu una experiència de Halloween que no oblidareu.

“Lleida Misteriosa” és una ruta investigada, documentada i adaptada per Enric Sabarich mateix, mentre que “Lleida Paranormal” es basa en testimonis i experiències del públic que s’han recopilat en cada trobada.

No us perdeu la fascinant història de l’aparició de dos espectres al Palau de la Paeria i altres episodis paranormals en diversos edificis emblemàtics, com el carrer Major, els jutjats del Canyeret, la Biblioteca Pública i el convent de Santa Clara. També us sorprendrà la històriade l’espectre d’una mare que espera alsseus fills en un cèntric supermercat i l’esgarrifós cas de l’anciana del revolt en un taxi.

Aquestes rutes us canviaran per sempre la vostra visió de Lleida. Reserveu la vostra cita i obteniu més detalls a www.rutasmisteriosas.es pels propers dissabtes d’octubre. Les dues rutes comencen a les 20.30 hores i duren dues hores. “Lleida Misteriosa” té lloc al turó de la Seu Vella, mentre que “Lleida Paranormal” recorre l’Eix Comercial amb sortida des del carrer Democràcia fins a l’avinguda Catalunya.

Aquestes rutes misterioses són una oportunitat única per explorar el costat misteriós i paranormal de Lleida. No us les perdeu i prepareu-vos per una experiència inoblidable.

Posts relacionats
Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *