Lleida formarà part del grup de treball sobre el Camí de Sant Jaume

Comparteix
Lleida formarà part del grup de treball sobre el Camí de Sant Jaume de la Red de Destinos Turísticos Inteligentes

TURISME DE LLEIDA

La ciutat de Lleida és des d’aquest mes d’abril membre del grup de treball sobre el Camí de Sant Jaume que impulsa la Red de Destinos Turísticos Inteligentes, (DTI). Es tracta d’una iniciativa a proposta de l’Ajuntament de Ponferrada que ha convidat a participar els diferents membres de la xarxa amb interessos en el tema.

Ara, el grup de treball sobre el Camí de Sant Jaume comença a elaborar un document estratègic en què quedin reflectides tant les principals problemàtiques que es donen al camí, com les necessitats dels pelegrins que fan aquesta ruta.

El tinent d’alcalde i president de Turisme de Lleida, Paco Cerdà, ha posat de manifest que la ciutat de Lleida aporta la capella de Sant Jaume, al camí. 

Quan es disposi d’aquesta diagnosi, es començaran a teixir diferents actuacions i col·laboracions per treballar conjuntament des de la difusió, passant per la creació d’una xarxa d’oficines, catàlegs patrimonials, normes comuns per als ajuntaments implicats, accions per vincular la població en la protecció del Camí de Sant Jaume, programes de manteniment, accessibilitat i control de la ruta i també la creació de més atractius en forma de nous itineraris verds, rutes ciclistes, etc.

El fet de tenir la capella de Sant Jaume dins de Lleida és una particularitat que suposa un element generador d’atractivitat important per als pelegrins i pelegrines que, seguint la ruta, poden aprofitar i gaudir d’altres béns patrimonials, culturals, naturals o gastronòmics de la ciutat.

El Camí de Sant Jaume és un dels grans referents del turisme cultural en l’àmbit internacional.

Per més informació visiteu la seva pàgina web: lapaeria.cat

Posts relacionats
Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *