LLAVIS PERFECTES

Comparteix

Els llavis són una de les zones més sensibles, atractives i seductores del nostre cos, ho sabies? S’hi concentren moltes terminacions nervioses i la seva superfície és molt sensible. Per aquest motiu, els llavis es poden fer malbé fàcilment, formant-se pells mortes i un aspecte descuidat. Hem d’aprendre a cuidar-los perquè es mantinguin hidratats, bonics i sans, sobretot a l’hivern. Si vols lluir-los perfectes, et deixem alguns consells que et poden ser d’ajuda!

Exfoliació com a punt de partida

El primer pas per tenir uns llavis perfectes és exfoliar-los. Els llavis secs s’esquerden i la pell es renova molt ràpidament, de manera que apareixen pells mortes constantment. Una manera de desfer-nos d’elles és exfoliar-los, per obtenir una suavitat major i deixar respirar la pell sana. Tan sols exfoliant un cop a la setmana serà més que suficient, ja sigui amb productes específics o amb productes naturals que tinguem a casa (amb oli d’oliva i sucre, per exemple).

Utilitza labial hidratant

Un bon bàlsam aportarà vitamina E, que es tradueix en pell suau i saludable. Aplica’l diverses vegades al dia, també abans d’aplicar el pinta llavis o abans d’anar a dormir. En pocs dies notaràs la diferència!

Protegeix-los del clima

Evitar l’exposició al sol és crucial, ja que es poden cremar i, en conseqüència, provocar que es deshidratin i ressequin. És important utilitzar un bàlsam labial amb protecció solar amb almenys 30 SPF (factor de protecció solar).

Hidrata’ls bé

Tots sabem que beure aigua és el secret darrere de tot truc de bellesa. Hidrata’t adequadament per presumir d’uns llavis més lluminosos, carnosos i saludables. Almenys dos litres al dia!

Evita mossegar-te i llepar-te els llavis

Tens la mania de mossegar-te els llavis tot el temps? Si és així, serà important que intentis evitar aquest gest, ja que la pressió de les dents damneja la pell fina dels llavis. La saliva també els resseca i, a més ,elimina la capa de bàlsam natural que els protegeix.

Sempre que et notis els llavis secs i apagats, recorda aquests senzills passos: exfoliació, hidratació i protecció!

Posts relacionats
Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *