L’IMO presenta el Pla d’Actuació 2023

Comparteix

L’IMO presenta el Pla d’Actuació 2023

El regidor d’Ocupació, Responsabilitat Social i Horta i president de l’Institut Municipal d’Educació, David Melé, ha presidit la reunió del Consell Rector en què s’ha presentat el pla d’actuació 2023 que inclou els objectius i les noves línies estratègiques a treballar.

El regidor David Melé ha destacat “la dedicació i la implicació del personal tècnic i administratiu de l’institut per continuar amb la gestió de programes i serveis que aporten valor a la ciutat i suport a la ciutadania”.

El Consell Rector també ha estat informat dels convenis que s’han signat entre l’IMO i diferents entitats de la ciutat, com la Coordinadora de Gent Gran, Càritas i la Federació de Veïns, entre altres, per al nou projecte innovador de Mentoria que s’està desenvolupant.

Degut a l’àmplia oferta de programes ocupacionals que ofereix l’IMO, s’ha informat de la necessitat de valorar l’ampliació d’espais per a donar resposta a la creixent activitat.

El Consell Rector de l’IMO es composa de 17 persones, entre es quals hi ha representants dels diferents grups polítics de la Paeria, els dos sindicats majoritaris, UGT i CCOO, i representants de la Junta de Govern i del Comitè d’Empresa. També hi participen la Coell i la Fecom com dues de les organitzacions empresarials més representatives de Lleida.COMPARTIR

Per a més informació, visiteu: www.paeria.cat

Posts relacionats
Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *