Rècord de participació a l’onzena edició de Porcpassió amb 63 bars i restaurants

Comparteix

Durant tot el mes de novembre, el porc es homenatjat com un dels productes més autèntics i populars de la gastronomia de Lleida 

 Si hi ha un pla gastronòmic per gaudir al novembre a Lleida i província, aquest és Porcpassió. Una proposta basada en el territori, la cuina i el porc com a producte protagonista. Fins a 80 plats, tapes i entrepans tradicionals, viatgers o creatius de la mà dels 63 restaurants i bars d’aquesta onzena edició de Porcpassió; una campanya, que des dels inicis, promou la cultura del porc a la cuina dels establiments participants.

Celebrant la gastronomia de Lleida. Per a Hostaleria de Lleida és necessari elaborar un discurs propi i posar en valor Lleida per mitjà de la seva gastronomia. En aquest sentit, les carns del porc són un bon exemple d’un producte de territori arrelat tant des del punt de vista de la cuina tradicional com d’avantguarda. Porcpassió reivindica la cuina del porc, reconeix el seu valor gastronòmic i promociona el sector de la restauració lleidatana i el seu gran potencial

Aquests són els 63 establiments que han elaborat un ampli ventall de plats, tapes i entrepans amb el millor de les carns porcines, des del morro fins la cua: 

4 llaunes, Aggio, Aimia, Bellera, Bistronòmic Ilerda, Brasa d’Or, Brito’s Casual bar, Bodega El Barri, Bokatines Lleida, Braseria Joventut, Cal Benito, Cal Borres Wemi, Cal Nenet, Cal Xirricló, Can Prada, Cantamanyanes, Celler del Roser, El Altar, El Altar Major, El Galeó, El Krostó, El Mesón, El Truc, Encanto, Flor de Neu, Florensa, Fonda Farré, Font del Genil, Galindo, Hostal del Carme, Hostal Vall d’Àneu, Hotel Cardós, Hotel Vall d’Àneu, Ideal, L’Antiquari Tapes, L’Espurna, La Bicicleta, La Boscana, La Cuina del Martín, La Gramàtica del Vermut, La Martina, La Masia, La Mossadeta, La Plaza, La Santa Vermuteria, L’Estació Cafeteria, Lo Pons, Llobregat, Merxe’s Mil Sabors, Molí del Duc, Monestir de Les Avellanes, NH Pirineos, Nou Cal Delme, Petit Català, Petit Xiroi, QR Cafè, Saroa, Sebas, Sköll Lounge Bar, Sköll Pool Beer, Taberna de la Perla, Tosca, Tukan Fresh&Tasty. 

VISUALITZA ELS RESTAURANTS CLICANT AQUÍ

Per a més informació www.gastronomiadelleida.com

Organitza:

 

 

Posts relacionats
Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *