JAGUAR I-PACE

Comparteix

El Jaguar I-PACE compta amb unes característiques espectaculars, amb un interior replet de bonics retocs fabricats a mà que reafirmen l’exclusivitat de l’habitacle. Et veuràs rodejat de nombrosos i elegants embellidors i de fins despunts dobles en contrast que augmenten el seu sofisticat i personalitzat disseny. A la nit, la il·luminació blanca interior s’accentua els seus exquisits detalls.

Entre els diferents detalls que fan exclusiu aquest vehicle són els seients que pots escollir entre dos tipus: Sport i Performance. L’Sport ha sigut dissenyat i fabricat per experts per oferir subjecció i recolzament en cada corba i estan disponibles en varis materials i colors. Inclou calefacció i refrigeració per gaudir de millor comoditat. Els seients Performance han sigut desenvolupats pensant amb els cotxes esportius.

Compta amb els fars LED del I-PACE, que inclouen el distintiu gràfic de la marca anomenat “J Blade”, fent que la presència a la carretera sigui inconfusible. Garanteixen tenir una bona visibilitat i seguretat durant la nit a la carretera, i evita els enlluernaments.

L’opció de sostre I-PACE pot equipar-se amb el sostre del color de la carrosseria, en contrast amb el negre o el sostre de vidre panoràmic. El vidre tintat i amb absorció d’infrarojos impedeix que la llum solar intensa, la llum ultravioleta i el calor que entra a l’habitacle.

La bateria de 90 kWh de l’I-PACE s’ha dissenyat per proporcionar una llarga vida útil i ofereix períodes perllongats de potencia màxima constant. L’I-PACE inclou dos motors elèctrics sincronos d’imants permanents integrats amb els eixos davanters i del darrere. Aquests motors proporcionen 294 kW (400CV) i 696 NM de par útil instantani. L’I-PACE de 294 kW incorpora tracció total i accelera de 0 a 100 km/h en 4,8 segons.

Aquestes i moltes altres curiositats descobriràs si t’apropes a OPTIMOTOR JAGUAR 4×4.

Posts relacionats
Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *