Invertir en reformes: les portes són importants?

Comparteix

El mercat de les portes és extens i les empreses dedicades a aquesta tasca tenen un assortiment ampli. Parlarem d’alguns models i de les seves funcions en cada estança, ja sigui de casa teva o del teu negoci.

Les portes seccionals són aquelles que s’obren verticalment i quan es recullen queden “guardades” al sostre per poder guanyar espai. Les portes seccionals estan perfectament estudiades i muntades les peces que la conformen gràcies a les juntes que tenen una elasticitat i resistència perfecta per als exteriors i, sobretot, adaptades pels dies de vent, pluja i neu.  En definitiva, aquest tipus de porta ofereix comoditat i seguretat.

Les portes enrotllables també s’obren de forma vertical, la qual cosa permet guanyar molt espai als interiors d’on es fa la instal·lació. L’espai es guanya, tant interiorment com exteriorment, ja que quan la recollim va cap al sostre i s’enrotlla amb ella mateixa i, per tant, ocupa poc espai i la seva utilització és fàcil.

La porta corredissa és un tipus de porta que s’obre de manera horitzontal amb un moviment de desplaçament lateral, paral·lel al lloc al que es troba. Hi ha dos tipus de funcionament, el manual i l’automàtic, aquest últim funciona amb sensors de moviment que detecten les persones, són les portes ideals per a espais públics.

Les portes abatibles o batents són portes que es poden obrir fins a formar un angle de 90º, gràcies a les frontisses que es troben col·locades dins del marc.

Les portes basculants són les més utilitzades en l’àmbit residencial i comunitari, ja sigui en garatges o comerços. Les podem trobar de 1 o 2 fulles pivotants. Si en vols conèixer més detalls, pots consultar amb el teu professional de confiança.

Les portes ballesta són les més idònies per garantir la seva durada en condicions climatològiques adverses. Normalment, es munten a espais exteriors, com locals i centres comercials. Són amb perfils galvanitzats amb bombí de seguretat. Poden ser 1 o 2 fulles fixes o giratòries i a l’hora d’instal·lar-les no necessiten obra.

Les portes d’entrada a les cases poden ser de PVC, de fusta, metàl·liques, de diferents colors i amb varies graus de seguretat, reforços, bombí…

Les portes cuirassades són portes composades per un marc i una fulla totalment d’acer, que les fan més resistents. Els boló de tancament de la porta són independents, amb el qual van les seccions per separat.

Un mercat extens i amb infinites opcions perquè puguis col·locar la porta que més s’adeqüi al teu local o casa, però sempre fes-ho amb una empresa de confiança que t’asseguri un bon resultat. A vegades, voler estalviar diners posant un material menys bo, a la llarga et sortirà més car.

Posts relacionats
Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *