Els beneficis de tenir un cactus a casa

Comparteix

Els cactus, segons el Feng Shui, són considerats un símbol d’equilibri i un talismà protector per aquells que viuen davall d’un mateix sostre. Purifiquen l’ambient i suposen una barrera contra la radiació electromagnètica dels dispositius electrònics.

Per aquest motiu, és molt important el lloc on els col·loquem, mai s’han de posar en un menjador, bany o habitació, ja que són llocs per descansar, estar tranquils i sentir-se còmodes. El benestar en aquests espais de la casa pot desaparèixer degut a les males energies que aquestes acumulen a les espines causant cert malestar. En canvi són ideal al costat de les finestres, a la porta d’entrada, a l’espai de treball a prop de l’ordinador o dispositiu electrònic ja que ajudaran a irradiar l’energia negativa i aportaran bona sort i vibracions positives.

Per sort, els cactus són d’aquelles varietats de plantes que requereixen pocs cuidats, la qual cosa es fa fonamental per aquelles persones que no tenen mà ni temps per les plantes. Per una banda, el reg és fàcil, a la primavera i estiu necessita aigua cada 12-15 dies i en temporada d’hivern regar suaument un cop cada 30-40 dies. I si les temperatures son inferiors als 10º millor no regar-les, ja que es podririen. En definitiva, necessiten poca aigua, no entollar-los i que no els toqui la pluja directa, millor posar-los davall d’una finestra sempre serà millor, perquè l’aigua li caurà de manera indirecta.

Es recomana que durant l’hivern els cactus no estiguin en habitacions molt caloroses ja que per damunt dels 20º,  ja que aquest tipus de plantes no podrien fer el repòs hivernal, essent una funció imprescindible per a ells. I tampoc suporten temperatures per sota dels 7º.

La majoria dels cactus necessiten molta llum, però no suporten els rajos directes del sol i tenir en compte la ventilació. Si la planta deixa de créixer, adopta un mal color o li surten les arrels pels forats del drenatge, significa que es necessari trasplantar-la. Els cactus volen torretes de fang o bols de ceràmica i cal tenir en compte que a la torrera s’ha de col·locar una capa al fons de drenatge (terra volcànica o graveta) i una capa de terra per cactus. La millor època per trasplantar és la primavera, si ho fem a l’hivern podria retardar la brotada. Recomanable que no tornar a regar fins a passar els 3 i 6 dies perquè cicatritzen les ferides.

Els cactus són ideals per a la decoració de les cases i donar-los-hi vida. Al mercat en podem trobar de diverses classes, tipus i formes que podràs combinar de la millor manera i aconseguir una decoració original i diferent.

El lloc on col·locar els cactus dins de la teva llar és determinant per evitar males energies

Descobreix altres articles de salut a la nostra web de magazinelleida.com

Posts relacionats
Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *