El lli és un superaliment per a la teva llar

Comparteix

La roba de lli és transpirable, fresca i gustosa al tacte, ideal per vestir els racons de casa teva. Nosaltres t’expliquem perquè és una tela ideal per al bon temps.

La resistència al trencament de la fibra de lli és gairebé el doble que la del cotó, i més encara si és lli de primera qualitat. Inverteix en bon lli i a la llarga, estalviaràs.

 

Aquesta fibra tèxtil és d’origen vegetal que s’utilitza per la fabricació de teles des de l’any 7.000 aC. De fet, les mòmies de l’Antic Egipte estaven envoltes amb teixits de lli! Les seves propietats són innumerables, té molta durabilitat en comparació amb altres fibres naturals, és dos vegades més resistent que el cotó i per això manté la seva composició i estructura durant anys.

La seva fabricació té un paper fonamental en el canvi climàtic, ja que es fa de manera ecològica, sense processos contaminants. Doncs és ideal per vestir la nostra llar, i encara més durant els mesos més calorosos, ja que absorbeix la humitat, és fresc i té propietats antibacterianes. Els llençols de lli, les cortines o l’entapissat del sofà ha de ser un must per aquest estiu, absorbiran els rajos ultraviolats de la llum del sol i per conseqüència, mantindran l’espai fresc. Escull aquest teixit per decorar casa teva i encertaràs!

 

El lli és un teixit lleuger, suau al tacte i fresc, ideals per vestir casa nostra. A més, dóna un toc rústic que pot combinar-se amb molts estils de decoració 

 

Descobreix altres articles de salut a la nostra web de magazinelleida.com

Posts relacionats
Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *