Canvia el sòl de casa de manera econòmica i efectiva amb vinílic autoadhesiu

Comparteix

Si t’has plantejat canviar el sòl de casa teva o d’alguna habitació però sense voler fer obres ni passar-te de pressupost, el sòl vinílic és la solució que busques!

Els sòls vinílics autoadhesius són una solució efectiva, senzilla i econòmica de renovar qualsevol classe de sòl, fàcils de posar i per fer-ho un mateix. Aquestes característiques fan que sigui un dels productes estrella del món del bricolatge casolà, així que t’animem a provar-ho.

rubber flooring styles for designer to choose

Fàcil de rentar, antiestàtic (evita l’acumulació de càrregues elèctriques), impermeable i compatible amb sistemes de climatització de sòl radiant, són uns dels avantatges del sòl vinílic.

Existeixen diferents gammes de resistència, de colors i efectes, com per exemple imitacions de fusta i marbre, rajoles antigues o decorades estil vintage. Pots escollir el que millor complementi el mobiliari de casa teva i a continuació, t’expliquem pas a pas com col·locar-lo:

Passos per col·locar el sòl vinílic

  1. Abans d’aplicar el sòl, els experts aconsellen posar una capa de morter autoanivellant abans d’enganxar el vinil, ja que facilitarà que es pegui millor i ajudarà a anivellar i preparar la superfície.
  2. Per començar a enganxar, l’ideal és des d’un cantó de 90º i seguint la forma del sòcol de sòl. Pots ajudar-te amb un cúter per desfer-te dels trossos sobrants i preparar les formes corresponents que necessitis.
  3. Per pegar el sòl vinílic, l’únic que s’ha de fer és retirar la part protectora i llavors, enganxar… Així de fàcil!
  4. Pressiona de manera constant d’un cantó a l’altre de l’adhesiu per evitar imperfeccions per l’entrada d’aire.       
  5. Per acabar de perfeccionar el resultat, pots optar de posar un rodapeu per a que l’acabat sigui encara més natural.

Tu decideixes!

Renova el sòl de casa i escull entre infinitats de decoracions que donaran un aspecte nou i modern al teu racó preferit.

Posts relacionats
Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *